Greensome oli hauskaa, mutta ei helppoa

5.8.2018

Tänä vuonna elokuun joukkuekilpailuna pelattiin greensomea kahden henkilön joukkuein. Kilpailu käytiin lauantaina 4.8.2018 Farmilla.

Greensomeen oli ilmoittautunut 13 joukkuetta. Joukkueet starttasivat yhteislähtönä klo 9 hieman hellelukemista viilentyneeseen, mutta silti kesäisen lämpimään keliin Farmi-kentälle.

Greensomea pelataan siten, että molemmat pelaajat lyövät jokaiselta tiiltä aloituslyönnin. Pelaajat valitsevat parhaan pallon pelipallokseen. Tätä palloa jatkaa se pelaaja, jonka pallo poimittiin pelistä pois. Tämän jälkeen palloa lyödään vuorotellen reikään asti. Joukkueen tasoitus määräytyy siten, että pelaajien tasoitukset lasketaan yhteen, jaetaan kahdella. Greensomea voidaan pelata lyöntipelinä, pistebogeyna tai reikäpelinä.

Farmi-kentällä 4.8. pelattu greensome pelattiin lyöntipelinä. 

Parhaan tuloksen pelasi joukkue Väinö Rinne HSG ja Teuvo Hokkanen PuulaG 63 lyöntiä (netto)

Toiseksi parhaan tuloksen pelasi joukkue Kai Ahlfors HSG ja Erick Jalaskoski HSG 64 lyöntiä (netto)

Harmillisesti molemmissa joukkueissa oli pelaajia, joilla ei ollut tasoitus aktiivinen, joten seuran kilpailusäännön mukaisesti heitä ei valitettavasti voitu palkita.

Viralliseksi kisan voittajajoukkueeksi nousi joukkue Hannu Koukkari ja Jari Lehtonen 66 nettolyönnillä.

Toiselle sijalle pelasi joukkue Heikki Korhonen HSG ja Marko Rantala HSG 66 lyöntiä (netto)

Kolmannesta sijasta palkittiin joukkue Sonja Ahvenlampi (HSG) ja VIlle Ahvenlampi (HSG) niin ikään 66 lyönnin nettotuloksella.

Paremmuusjärjestyksen palkituiden joukkueiden kesken ratkaisi joukkueiden slopet.

Palkinto päivän parhaasta scratch-tuloksesta 75 lyöntiä jaettiin joukkueelle Hannu Koukkari ja Jari Lehtonen.

Tulokset kokonaisuudessaan täällä

Kiitos kaikille kisaan osallistujille ja onnitteluja palkituille. Ja muistakaahan jatkossa hoitaa tasoitukset aktiivisiksi ennen kisoihin osallistumista.

Seuraavaksi kisataan HSG:n seuranmestaruuksista kaksipäiväisenä kisana la 18.8. - su 19.8. Kilpailukutsu löytyy tästä. Tervetuloa kilpailemaan mestaruuksista!