TYKY-tapahtumat ja lajiin tutustumiset

Tunne ja fiilis ennen taitoja golfin tutustumisdemoissa!


Golfin tutustumisdemo on oiva tapa ottaa selvää golfista lajina! Golf on kiehtovaa koukutuksen tunnetta luova sosiaalinen urheilulaji. Ja mikä parasta, golf sopii kaikille. Kokoa kaveri-, työ-, harrastus-, tai mikä tahansa muu porukka kasaan ja tulkaa rentoon golfdemoon tutustumaan golfiin!

Lue alta Hiisissä golfdemoja järjestävän pro Tero Kokkosen esittely ja ajatuksia:

Tulevana kesänä Lempäälän Hiisi-Golfissa lajidemoista ja yritysten golf TYHY- päivien ohjaamisesta vastaa Golf PRO Tero Kokkonen. Kokkonen on myös ammatiltaan liikunnan ja terveystiedon opettaja, joka haluaa olla positiivisen golfelämyksen tuottaja yrityksille ja yhteisöille järjestetyissä lajiin tutustumisdemoissa.

Kokkonen tunnetaan mm. 24h junnugolfille tempauksen isänä yhdessä Kimmo Siraisen kanssa ja hän vastaa kesäisin Hole in one pisteen pyörittämisestä Särkänniemen huvipuistossa. Viime vuodet hän on opiskellut golfopettajaksi ja työskennellyt Suomen Golflitossa Draivia Kouluun opettajana/ kouluttaja.

”Laskujeni mukaan olen tutustuttanut noin 4000 tuhatta oppilasta Draivia Kouluun välineillä hienoon lajiin nimeltä golf, puhumattakaan sadoista opettajista, joille olen pitänyt koulutuksen siitä, kuinka golfia voi opettaa nykypäivänä lapsille ja nuorille kiinnostavasti ja monipuolisesti ”

Kokkonen pitää erittäin tärkeänä sitä, millainen fiilis lajista annetaan ihmiselle, joka tulee ensimmäistä kertaa kokeilemaan lajia.

”On turha puhua aluksi etiketeistä ja säännöistä mitä golfin pelaamiseen liittyy. Myöskin liian tekniset harjoitteet tappaa motivaation. Haluan luoda mahdollisimman nopeasti onnistumisen elämyksiä ja hyvää fiilistä mitä golf voi tarjota” Yksikin onnistunut lyönti voi koukuttaa ensikertalaisen lajin pariin.

”Ei tässä kuitenkaan mikään narri tarvi olla, joka pystyy naurattamaan” sanoo Kokkonen, mutta miksi ei taustalla esimerkiksi voi soida musiikkia kun harjoitellaan golfia? Myös leikkimieliset kisailut Kokkonen näkee motivoivana tekijänä. Aikuinen oppii silloin, kun oppimisympäristö on positiivinen ja virheitä salliva. Tämän tunnelman Kokkonen haluaa luoda jokaiselle tutustumistunnille.

Lajiin ”sisäänheittäjänä” Kokkonen uskoo olevan yksi Suomen parhaista: ”olen pettynyt jos esimerkiksi 10 hengen yritysdemosta yli puolet ei jatka golfin alkeiskurssille.”

Koko perhe golfaa!

Järjestämme tutustumistilaisuuksia perheille. Miltä kuulostaa hauska päivä koko perheen voimin golfviheriöllä opastetusti?

Kesto: 60min

Hinta: 119e / perhe ( max. 2 aikuista ja 3 lasta)

Sisältö: 

  • Tunnin aikana tutustutaan golfin lyönteihin( putti+ swingin alkeet)
  • Perheen välinen pieni kisailu
  • Mitä välineitä golfbägistä löytyy? ( mailojen esittely)
  • Kuinka tästä jatketaan kohti uutta harrastusta ( Alkeiskurssi, seuraesittely jne)

Varaukset tapahtuman ohjaajalta Tero Kokkoselta puh  044 5782 737

Ota yhteyttä varaa golfdemo ryhmällesi!


Yhteystiedot:

Golf pro Tero Kokkonen 

s-posti: terokokkonen@hotmail.com

puh: 044 5782 737