Golfin aloitus Hiisi-Golfissa

Miten voit aloittaa golfharrastuksen Hiisi-Golfissa?

Yleistunnelma meillä on aina leppoisa ja vasta-alkajat lämpimästi vastaanottava. Meillä aloittamista ei tarvitse jännittää.

* Tule kokeilemaan, harjoitusalueet ovat vapaassa käytössäsi aamusta iltaan. Hiisi-klubilta caddiemasterilta voi vuokrata mailoja 2€/kpl. Korillinen rangepalloja maksaa 2€. (korissa on noin 35kpl harjoituspalloja)

Par 3 Hiisi-kentällä voi pelata ilman green cardia tai seuran jäsenyyttä green fee-hinnaston mukaisesti

* Järjestämme alkeiskursseja koko kesän pienryhmissä. Kurssi aikana golflyöntien harjoittelun lisäksi sinulle kerrotaan perustiedot lajista, välineistä ja kaikesta muusta mitä ikinä olet halunnut golfista tietää. Alkeiskurssilaiset saavat kirjallisen itseopiskelumateriaalin, jossa kerrotaan golfista kaikki oleellinen. 

* Liity golfseuraan saadaksesi tasoituksen eli hcp:n. Tasoituskelpoisille kentille ei pääse pelaamaan ilman Green Cardia ja seuran jäsenyyttä. Hiisi-Golf Ry:n jäseneduista kerrotaan täällä ja jäseneksi voit liittyä tästä. Jäsenhakemuksen voit täyttää myös klubilla.

* Kapteenin kierros pelataan Hiisi-kentällä, kierrokselle osallistuvat kaikki Hiisin uudet jäsenet. Kierroksen aikana seuran kapteenit kertovat yleisistä golfpeliin liittyvistä käytännöistä, jotta peli on sujuvaa sekä muut kentän käyttäjät huomioivaa. Kierros on maksuton.

Kysy lisää caddiemasterilta! puh. 03 3753868 tai s-posti caddiemaster@hiisi-golf.fi