Green card-alkeiskurssit

Alkeiskurssit 2023


Jounin green card -alkeiskurssit aikuisille 2023. Tule mukaan! 
Et tarvitse omia välineitä - meillä on kaikki! 

Kesällä 2023 jatkamme suuren suosion saavuttaneita yhden päivän kestäviä golfin alkeiskursseja. Hinta on vain 89 € - Vinkkaa kaverillesi! 

Kurssi sisältää rangella tapahtuvan opetuksen lisäksi pelikierroksen par 3 Hiisi-kentällä.  

Aloita golf ja tule meille Lempäälään alkeiskurssille. Kurssin päätteeksi pelaamme golfkentällä. Oman pelaamisen yhteydessä on helppoa ymmärtää tärkeimmät säännöt ja etiketit käytännössä. Ilmoittaudu kurssille alempaa tältä sivulta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. 

Kurssipäivät ovat yleensä lauantai 10-13.15 ja maanantai 17-20.15. Ole ajoissa paikalla! 

Kurssille on varattu 9 paikkaa, ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssista sekä itseopiskelumateriaalia, johon lajin aloittamisen perusteet ovat tiivistettynä yksinkertaisessa ja ymmärrettävässä muodossa. Tutustu golfin perusteisiin ennakolta! 

Kurssit ovat helppo ja edullinen tapa aloittaa uusi harrastus. Opit nopeasti tärkeimmät ja oleellisimmat perusasiat, saat hyvän palloosuman ja pääset golfkentälle pelaamaan. Kursseilla ei pidetä teoria- tai pelikokeita ja kaikki kurssin käyneet läpäisevät kurssin ja saavat green cardin.

Jounin green card -alkeiskurssille voi osallistua 13-15 vuotias vanhemman seurassa. Nuorempi golfharrastuksen aloittamisesta kiinnostunut voi osallistua junioritoimikunnan järjestämiin junnutreeniryhmiin.

Kurssi maksaa 89€ ja se sisältää:

  • Kurssin kesto: hieman yli 3 tuntia (osallistujia max 9)
  • Hinta sisältää: opetuksen, välineet kurssin aikana, green cardin sekä kirjallisen materiaalin jatkoharjoittelua varten
  • Alkeiskurssin käyneille uusille Hiisi-Golf ry.n (HSG) jäsenille erikoistarjous kauden 2023 peleistä

Huomioithan että Green Cardin suoritettuasi sinun tulee liittyä jonkin seuran jäseneksi, mikäli haluat pelata muillakin kuin par3-kentillä. Lue Hiisi Golf ry:n jäsenyydestä täältä.

Kurssiajankohdat 2023

SYYSKUU

Lauantai 9.9. klo 10-13.15

ILMOITTAUTUMINEN ALKEISKURSSILLE

Alkeiskurssille voi ilmoittautua alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai caddiemasterille (eli golfkentän asiakaspalvelijalle)

s-posti: caddiemaster@hiisi-golf.fi

puh: 03 3753 868

Jounin alkeiskursseille voivat osallistua 13-14 vuotiaat oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa.

Ilmoittautumislomake 

green card -alkeiskurssille 2023

Valitse kurssi:
onko käytössäsi omat mailat