Juniorien kilpailut

Juniorien kilpailutoiminta kaudella 2021


Junnuilla on mahdollisuus osallistua monentasoiseen kilpailutoimintaan. Seura maksaa jäsentensä kilpailumaksut seuraavilla kiertueilla:

Junnuja kannustetaan osallistumaan rohkeasti myös kaikkiin oman seuran järjestämiin yleisiin kilpailuihin, ja miksei muidenkin seurojen. Tällä kaudella Hiisi-Golfin juniorit pelaavat seuran omissa kilpailussa ilman kilpailumaksua!


Fortinet Junnutour (Pirkanmaan junnutour-2021) 

Pirkanmaan junnutour on hieno mahdollisuus aloittelevalle junioripelaajalle kokea uusia kenttiä, saada lisää pelikavereita ja oppia kilpagolfin perusteet rennossa joukkuekilpailussa.

Pirkanmaan Junnutourin kilpailuissa on tunnetusti hauskaa, joten kaikki rohkeasti mukaan!

Pirkanmaan Junnutour 2021 kisakalenteri on julkaistu Pirkanmaan Junnutour 2021 osakilpailuihin.
Ilmoittautumislinkit osakilpailuihin julkaistaan n. kuukautta ennen ensimmäistä osakilpailua!

Pirkanmaan Junnutour on tarkoitettu kaikkien Pirkanmaan golfseurojen alle 16-vuotiaille junioreille (syntynyt vuonna 2005 tai myöhemmin). Kiertue on erityisesti suunnattu kilpailu-uraansa aloitteleville golfareille. Huom! Seura maksaa junnun osallistumismaksun, ilmoittaudu caddiemasterille tai kysy lisätietoja junnuohjaajilta.


Ilmoittautuminen kilpailuihin


Pirkanmaan Junnutourin ja Future Tour kilpailuihin ilmoittaudutaan Hiisi-Golfin caddiemasterille (p. 03 3753 868), jotka huolehtivat edelleen kootusta ilmoittamisesta kilpailun järjestäjille. Ilmoittaudu caddiemasterille viimeistään 4 tuntiaennen kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä. Kimppakyyteihin voi samalla ilmoittautua ja tarjota vapaita kyytipaikkoja. Lähdöt aina Hiisi-klubilta.

Muiden tourien pelaajat vastaavat itse ilmoittautumisista järjestävien seurojen ohjeiden mukaan ja mahdollisista kimppakyydeistä. Caddiemasterille tulee kuitenkin ilmoittaa osallistumisestaan, jotta laskutuslupaa varten osataan ilmoittaa oikeat pelaajat. Poisjäänti kilpailusta ilman hyväksyttävää syytä voi aiheuttaa kilpailumaksun perinnän ja osallistumiskarenssin.

Seura maksaa juniorien kilpailumaksut ja 1 rangepoletin per päivä. Kilparyhmäläisten mahdollisista muista korvauksista päätetään vasta vireillä olevan seuratukihakemuksen ratkaisun jälkeen. Kilpailukohtaisia osallistujamääriä voidaan rajoittaa tarvittaessa, mutta kaikille talenttiryhmästä alkaen taataan kuitenkin mahdollisuus päästä kokeilemaan kilpailemista muutaman kerran.