Pelaaminen ja ajanvaraus

Jäsenten ajanvaraus netin kautta

Jäsenet voivat varata peliajan Farmi- ja Hiisi-kentälle Nexgolfin kautta. 

Jäsenet voivat tehdä varauksia vieraspelaajille.

Lue Nexgolfin ohje varauksien tekemiseen.

Lue ohjeet sujuvaan peliin.

Vieraspelaajien ajanvaraus netin kautta

Vieraspelaajat voivat varata peliajan molemmille kentille caddiemasterilta puh 03 3753 868. Farmi-kentälle voi varata peliajan myösTeetime-palvelun kautta.

Lue ohjeet sujuvaan peliin.

Jäsenten ja vieraspelaajien ajanvaraus puhelimitse

Peliaikoja voi varata myös caddiemasterilta puhelimitse:

03 3753 868

Caddiemaster palvelee Taukotuvalla Farmi-kentän ollessa auki. Taukotupa on vihreä mökki Farmin 1-teen vieressä.

Katso caddiemasterin sijaintitiedot.

Caddiemasterin toimisto Taukotuvalla, Farmi-kentän 1-teen vieressä

Ohjeita sujuvaan ja muut henkilöt huomioonottavaan peliin:

- Ennen pelikierrokselle lähtöä jokaiselle kierrokselle varataan peliaika omilla jäsentunnuksilla nexgolfista
Jos salasana on unohtunut, voit pyytää caddiemasteria asettamaan oletussalasanan. Peliaikoja voi varata myös caddiemasterilta toimiston aukioloajan puitteissa.

-  Green fee maksetaan ennen kierrokselle lähtöä. Mahdollisista erityisjärjestelyistä tulee sopia caddiemasterin kanssa ennen pelaamista 

- Noudata lähtöaikaa. Mikäli olet myöhässä / etuajassa toisen kierroksen lähtöaikaan nähden, toiselle kierrokselle ei voi lähteä suoraan ”sopivaan väliin”. Käy sopimassa mahdollisesta lähtöajan muutoksesta caddiemasterin kanssa.

- Esteen sattuessa varattu peliaika tulee perua omilla jäsentunnuksilla tai caddiemasterille.

- Jokainen pelaaja korjaa aina jälkensä. Pallon putoamisjäljet viheriöillä, divotit väylillä ja lyöntijäljet teeboxeissa. Roskat, tupakantumpit ja nuuskapussit laitetaan roskiin. 

- Huolehdi sopivasta pelinopeudesta. Ihannekierrosaika (9r) on kaksi tuntia neljän pelaajan peliryhmälle. ”Juosta” kenenkään ei tarvitse vaan pyydämme jokaista etenemään ripeästi omaan tahtiin. Jos oman peliryhmän pelinopeus on hitaampaa, kuin perässä tulevan peliryhmän sekä edessä olevilla väylillä on tyhjää, perässä tulevan peliryhmän voi päästää ohi.

- Golfin sääntöjen mukaan pallon etsimisaika on 3 minuuttia, pyydämme huomioimaan tämän erityisesti silloin, kun kentällä on paljon muitakin pelaajia.

- Rangepalloilla pelaaminen on kielletty.

- Jos pallo karkaa arvaamattomaan suuntaan ja uhkaa muita pelaajia tai sivullisia, on lyöjän velvollisuutena välittömästi huutaa kantava ”FORE!”-huuto.

- Turvallisuussyistä pelaajien kulku lähipelirangen ja Taukotuvan välillä tapahtuu Vaihmalantien kautta. Kulkeminen Hiisi-kentän kautta on kielletty.