3-Scramble pelattiin hienossa säässä

10.6.2017

Kisatunnelmaa terassilla
Kisatunnelmaa terassilla
Voittajajokkue Mikko Äijälä, Pekka Louhekallio ja Mikko Raivio
Voittajajokkue Mikko Äijälä, Pekka Louhekallio ja Mikko Raivio
Petri Huhtasalo, Heikki Marjamäki ja Teemu Haavisto noutamassa palkintojaan
Petri Huhtasalo, Heikki Marjamäki ja Teemu Haavisto noutamassa palkintojaan
Kolmansiksi tulivat Marika Civill, Heli Sillanpää ja Maarit Laakso
Kolmansiksi tulivat Marika Civill, Heli Sillanpää ja Maarit Laakso

Lauantaina 10.6. Farmi-kentällä pelattiin Kolmen hengen scramble 16 joukkueen voimin.

Mahtavan aurinkoisesta säästä pääsivät nauttimaan lauantaina 10. kesäkuuta pelatussa 3-Scramblessa yhteensä 48 pelaajaa. Kisassa pelattiin Farmi 18r, ja tulostaso oli yhtä huikea kuin kelikin. Joukkueiden tasoitukseen huomioitiin 15 % pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta, mutta joukkueen pelitasoitus ei kuitenkaan voinut olla suurempi kuin matalimmalla tasoituksella pelaavan pelitasoitus.

Kilpailussa nähtiin hyviä suorituksia ja tuloksia, mutta kisan ollessa tasoituksellinen, ei joukkue valitettavasti Hiisi-Golfin kilpailusäännöistä johtuen ilman jokaisen pelaajan voimassa olevaa EGA-tasoitusta ollut oikeutettu palkintoihin. Harmillista oli, että tässä kilpailussa kolme parasta tulosta pelasivat joukkueet, joissa kaikilla pelaajilla ei ollut aktiivista tasoitusta, ja tästä syystä kyseisille joukkueille ei jaettu palkintoja, vaikka hienoihin tuloksiin yllettiinkin. Tuloslistalla ei ole huomioitu tasoitusten aktiivisuuden vaikutusta, joten kaikki tulokset voit katsoa täältä. Palkintojenjakoon kuitenkin vaikuttivat epäaktiiviset tasoitukset, jotka näet halutessasi lähtölistasta.

Kilpailussa palkittiin kolme parasta joukkuetta, joissa kaikilla pelaajilla oli aktiivinen tasoitus. Voittajiksi selviytyivät Pekka Louhekallio, Mikko Raivio ja Mikko Äijälä, jotka pelasivat nettotuloksen 59 lyöntiä. Toiseksi tuli joukkue Teemu Haavisto, Petri Huhtasalo ja Heikki Marjamäki tuloksella 60 lyöntiä. 61 lyönnin tuloksella kolmansina palkittiin Marika Civill, Maarit Laakso ja Heli Sillanpää. Parhaan scratch-tuloksen pelasivat Aapo Pylkkänen, Antti Kivi ja Olli Kallio tuloksenaan 61 lyöntiä eli 7 lyöntiä alle kentän ihannetuloksen.

Kaiken kaikkiaan tulostaso oli kova ja kilpailu erittäin onnistunut. Onnittelut kilpailijoille hyvästä pelistä ja kiitokset osallistumisesta!

 

Tulevia kilpailuja silmällä pitäen Hiisi-Golfin kilpailusääntöihin on hyvä tutustua täältä. Seuraava kilpailu on perinteinen Juhannuskisa 23.6., jossa pelataan juhannusaaton kunniaksi Farmi 9r. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa juhannuksen vietto, joten muistakaa ilmoittautua mukaan! :-)