Syyskokouksen päätöksiä

16.10.2022

Seuran syyskokous pidettiin Innilän urheilumajalla 15.10.2022. Paikalla oli 19 seuran jäsentä.

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat, hyväksyttiin tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä tehtiin henkilövalintoja hallitukseen ja kapteenistoon.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Hannu Koukkari. Hannu siis jatkaan tehtävässään tulevan kaksivuotiskauden 2023-2024.

Vuonna 2023 hallituksessa jatkavat toisen toimintavuoden Tuomas Isoaho, Mikko Raivio ja Marko Rantala. Erovuorossa olivat Marika Civill, Heljä Lehtonen ja Heikki Korhonen. Marika Civill ja Heljä Lehtonen ilmoittivat, että eivät ole enää käytettävissä hallitustehtävään. Heikki Korhosen lisäksi hallitukseen kausille 2023-2024 valittiin Taina Niinimäki ja Paula Stam. Hallituksen varajäseneksi valittiin Mikko Kivi.

Marika Civill jättää siis seuran hallinnon yhdentoista hallitusvuoden jälkeen. Seuran puheenjohtaja Marika toimi kolme kautta eli yhteensä kuusi vuotta. Iso kiitos Marikalle hallitustyöstä ja seuran johtamisesta.


Seuran hallitus kaudelle 2023: Marko Rantala, Paula Stam, Heikki Korhonen, Tuomas Isoaho, Taina Niinimäki, Hannu Koukkari. Kuvasta puuttuu Mikko Raivio.

Pekka Louhekallio valittiin seuran kapteeniksi ja Marika Civill ladykapteeniksi.

Varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Rauno Toikka ja varatoiminnantarkastajaksi Esko Vesasto.

Kauden 2023 jäsenmaksuista syyskokous päätti seuraavaa: Seuran jäsenmaksut pidettään samoina, aikuisilta 85 € ja junioreilta 35 €. Jos kuitenkin Golfliiton liittokokous 26. marraskuuta päättää korottaa seuran maksamaa Golfliiton jäsenmaksua, tehdään jäsenmaksuihin vastaavat korotukset. Golfliiton liittokokouksessa Hiisi-Golf ry tulee vastustamaan Golfliiton jäsenmakujen korotusta. Hiisi-Golf ry:n kauden 2023 jäsenmaksujen suuruus tiedetään siis lopullisesti Golfliiton liittokokouksen jälkeen 26. marraskuuta.

Muistamiset ja palkinnot:

Seura muisti  hallituksen jäsen Tuomas Isoahoa merkkipäivän johdosta pöytäviirillä. 18.8.2022 50v.

Hopeisella seura-ansiomerkillä seura haluaa muistaa aktiivista henkilöä, joka on toiminut hallinnossa. On aktiivinen kilpailija ja seuran kapteeni. – Pekka Louhekallio.

 Pronssisella seura-ansiomerkillä seura haluaa muistaa aktiivista henkilöä, joka on voittanut seuranmestaruuksia, on aktiivinen kilpailija ja toimii nyt seuran hallituksessa kilpailu- ja tasoitustoimikunnan vetäjänä.  – Mikko Raivio.

 Pronssisilla seura-ansiomerkeillä seura haluaa myös palkita aktiivisen jäsenen, joka on käyttänyt aikaansa myös koululaisten ohjaamiseen. – Tauno Tammi

Puheenjohtaja valitsee Homma hanskassa -palkinnon saajan. Homma hanskassa -palkinnon vuonna 2022 saa henkilö, joka kokenut golffari, mutta seurassa kuitenkin nuori jäsen. Hän on osoittanut hallitsevansa sekä pelaamisen että muiden ohjaamisen. Hän voitti sekä seuranmestaruuden että Farmin reikäpelimestaruuden. Opetustaitoaan hän näytti jo loppukaudesta 2021 ja jatkoi hyvin suosittujen seuraharjoitusten vetämistä kaudella 2022.- Tatu Pajula

 Aktiivisimman pelaajan palkinto kaudella 2022 - Pekka Isotalo ( 254 kierrosta 6.10. mennessä)

 Hiisin valokuvakilpailuun voittajaksi hallitus valitsi Marika Civill :n kuvan. 

Vuoden hiisiläiseksi 2022 äänestettiin Tatu Pajula.


Syyskokouksessa palkittuja: Marika Civill ( Hiisin valokuvakilpailu), Tuomas Isoaho ( Hallituksen jäsenen muistaminen merkkipäivänä), Tatu Pajula ( Homma hanskassa- palkinto ja vuoden hiisiläinen)