Syyskokouksen päätöksiä ja huomionosoituksia

29.10.2023

Seuran syyskokous pidettiin Innilän urheilumajalla 28.10. 2023. Paikalla oli 18 seuran jäsentä.

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2024 sekä tehtiin henkilövalintoja seuran hallitukseen ja kapteenistoon.

Seuran puheenjohtajana jatkaa toisen toimintavuoden Hannu Koukkari. Seuraavan kerran puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa 2024.

Vuonna 2024 seuran hallituksessa jatkavat toisen toimintavuoden Taina Niinimäki, Paula Stam ja Heikki Korhonen. Erovuorossa olivat Marko Rantala, Mikko Raivio ja Tuomas Isoaho sekä varajäsen Mikko Kivi.

Kaudelle 2024-2025 hallitukseen olivat ehdolla Anne Tuhkunen, Sami Lämsä, Esa Siren ja Tuomas Isoaho. Suoritetussa vaalissa kolme eniten ääniä saanutta olivat Tuomas Isoaho, Sami Lämsä ja Esa Siren. Hallituksen varajäseneksi kaudelle 2024 valittiin Anne Tuhkunen.

Seuran hallitus kaudelle 2024: Sami Lämsä, Tuomas Isoaho, Taina Niinimäki, Hannu Koukkari, Paula Stam, Anne Tuhkunen ( varajäsen) ja Esa Siren. Kuvasta puuttuu Heikki Korhonen.

Pekka Louhekallio valittiin seuran kapteeniksi ja Marika Civill ladykapteeniksi.

Varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Rauno Toikka ja hänen varahenkilökseen Esko Vesasto.

Jäsenmaksut kaudella 2024 pysyvät edellisvuoden tasolla. Aikuisjäsenmaksu 85 € ja juniorijäsenmaksu 35 €. 

Huomionosoitukset:

Syyskokouksessa jaetut huomionosoitukset.

Golfliiton hallitus on myöntänyt Golfliiton pronssisen ansiomerkin seuran pitkäaikaiselle hallituksen jäsenelle, kuusi vuotta seuran puheenjohtajana toimineelle ja edelleen ladykapteenina toimivalle jäsenelle – Marika Civill.                  

Seura haluaa muistaa kultaisella seura-ansiomerkillä henkilöä, joka on toiminut pitkään seuran hallituksessa ja on aktiivinen ja menestynyt seniorikilpailija myös aluetourissa– Jonne Mäkelä.

 Seura haluaa muistaa kultaisella seura-ansiomerkillä henkilöä, joka on toiminut pitkään seuran hallituksessa on toista kautta seuran puheenjohtajana ja on aktiivinen seniorikilpailija – Hannu Koukkari.

 Hopeisella seura-ansiomerkillä seura haluaa muistaa aktiivista henkilöä, joka on toiminut useita vuosia seuran hallituksessa ja vastannut junioritoimikunnasta. On aktiivinen junioriohjaaja ja menestynyt kilpailija ja joka nyt jättää seuran hallituksen – Marko Rantala.

 Hopeisella seura-ansiomerkillä seura haluaa muistaa aktiivista henkilöä, joka on ollut seuran jäsen pitkään, on aktiivinen ja menestynyt kilpailija. – Annikki Salmi.

 Seura haluaa muistaa hopeisella seura-ansiomerkillä henkilöä, joka on toiminut pitkään aktiivisena junioriohjaajana ja on saavuttanut menestystä kilpailijana. – Sami Lämsä.

 Pronssisella seura-ansiomerkillä seura haluaa muistaa kolme vuotta seuran hallituksessa toiminutta ja hyvää toimikuntatyötä tekevää seuran jäsentä – Heikki Korhonen.

 Pronssisilla seura-ansiomerkeillä seura haluaa myös palkita kaksi vuotta seuran hallituksessa toiminutta aktiivista pelaajaa. – Tuomas Isoaho.

 Pronssisilla seura-ansiomerkeillä seura haluaa myös palkita kaksi vuotta seuran hallituksessa toiminutta aktiivista pelaajaa. – Risto Mikkola.

 Pronssisilla seura-ansiomerkeillä seura haluaa myös palkita aktiivisen senioritoiminnan ja - tapahtumien järjestäjän. – Risto Lehtonen.

 Pronssisilla seura-ansiomerkeillä seura haluaa myös palkita aktiivisen jäsenen ja kilpailijan. – Merja Lagerstam.

Pronssisella seura-ansiomerkillä seura haluaa myös palkita pitkään jäsenenä olleen aktiivisen pelaajan. – Ritva Nieminen

Seuran puheenjohtaja valitsee Homma hanskassa -kiertopalkinnon saajan. Homma hanskassa -palkinnon vuonna 2023 saa henkilö, joka on toiminut aktiivisesti seuran hallituksessa ja piristänyt oman toimikuntansa toimintaan ja saanut lisää jäseniä mukaan tapahtumiin. Vaikka toimikuntatyö on yhteistoimintaa, niin homma hanskassa palkinnon puheenjohtajan päätöksellä mennee tällä kertaa naistoimikunnan vetäjälle- Taina Niinimäelle

Eniten kotikentällä kierroksia pelanneena palkittiin Pekka Isotalo, 253 kierrosta 24.10. mennessä. 

Vuoden hiisiläiseksi äänestettiin Paula Stam.

  Palkitut hiisiläiset yhteiskuvassa.                                      Golfliiton pronssisen ansiomerkin saanut Marika                                                                                                                         Civill aktiivisten hiisin naisten ympäroimänä. 

Kiitokset vuoden 2023 hallitukselle hyvästä työstä ja onnea uudelle hallitukselle kaudelle 2024.