Pelioikeudet 2023 ovat tarjouksessa 31.1.2023 asti

9.12.2022

Pelioikeushinnasto pelikaudelle 2023 on julkaistu. Vaihtoehtoja pelioikeudeksi on useita, olemme pyrkineet huomioimaan paljon, vähän tai jotakin siltä väliltä pelikierroksia pelikauden aikana pelaavat.

Verkkokauppa palvelee kenttäyhtiön kotisivuilla ja caddiemaster toimistolla Taukotuvalla sopimuksen mukaan. 
Voit hankkia pelioikeuden myös liikuntaetuudella (Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak) tai mobilepaylla (käyttöpaikkanumero 60692).

Kaikki pelioikeudet myydään tarjoushinnoin tammikuun loppuun asti, jonka jälkeen ovat voimassa normaalihinnat. Hiisi-Golfin jäsenille on voimassa kaikkina aikoina myös jäsenetuhinnat.

Verkkokaupasta voit ostaa pelioikeuden vaivattomasti. Maksutapoja siellä on useita; yleisimmistä verkkopankeista osamaksu- vaihtoehtoihin.

Caddiemaster on paikalla toimistolla Taukotuvalla talvikuukausina sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä niin sovitaan aika puh 03 3753 868 

Onko sinulla käyttämättä vanhenevaa liikuntaetuussaldoa tai -seteleitä? Meille käy maksutapana Smartum, ePassi, Edended ja EazyBreak. Liikuntaetuussaldolla saat myös lahjakortin, näin saat saldolle lisää käyttöaikaa 12kk. Liikuntaetuudella voi maksaa kenttäyhtiölle (Isoperi Oy, Farmigolf) pelioikeudet, green feet ja pallokorttilataukset. Sovelluksella tai verkkomaksuna voit maksaa etänä. Ilmoitathan meille sähköpostitse, mihin haluat suorituksesi käyttää. Liikuntaseteleitä vastaanotamme toimistolla sopimuksen mukaan.

 Kysymyksiä? Ota yhteyttä caddiemasteriin s-posti caddiemaster@hiisi-golf.fi tai puh 03-3753 868

Joulukuun tarjous

Saat par 3 Hiisi-kentän kausikortin 2023 hintaan 25€ (normaalihinta HSG:n jäsenelle 75€), kun ostat jonkin seuraavista pelioikeuksista joulukuun 2022 aikana: kausikortti, kesäkausikortti, rajoitettu kausikortti tai rajoitettu kesäkausikortti