Naisten päätöstapahtuma

19.9.2022

Kiitoksia ladyt hyvästä kaudesta ja oli mukavaa nähdä teitä runsain joukoin päätöstapahtumassa Flemm’s ravintolan ruokien äärellä.

Kauden tapahtumia oli hiukan haaste tänä vuonna toteuttaa erilaisista jarruista johtuen jääden viime tippaan lyödä lukkoon tapahtumakalenteri.

Vieraspelaajien vastaanottaminen ryhmänä ei ollutkaan niin itsestään selvyys kuin aikaisempina vuosina, mutta saatiin sentään pääsy Loimijoelle, Hugoon, Yyteriin ja Tawastille.

Hyvä ladyt, me haluamme kehittää osaamistamme. Talviharjoitukset olivat onnistuneet ja kesäharjoituksiin Tatun ohjaukseen olisi ollut halukkaita enemmänkin kuin ryhmiin mahtui. Kisaaminen on mukavaa ja rentoa hyvässä seurassa. Sydäntä lämmitti, kun joukkueita meiltä saatiin Pirkanmaan Ladyt –kisoihin. Voimme olla ylpeitä meistä ja seurastamme!

Hiisin Ladyt on pitänyt perinteisinä kisoina Ecletic-, Farmin Mimmi- ja Birdie kuningatar –kisat. Päätöstapahtumassa Sari Juutin kannustamana olisi hienoa, kun kisoihin osallistuisi ladyt runsaalla joukolla. Tästä on uusilla kausilla hyvä jatkaa ja antaa vastusta toisillemme mukavalla ja leikkimielisellä fiiliksellä.

Hiisin Ladyt kisojen palkitut ovat seuraavat:

Birdie Kuningatar 2022 oli Sari Juuti neljällä birdiellä

 

Ecletic kisa toteutui vain farmikentän osalta ja sekin lopulta slope ratkaisulla:

1.sija Sari Juuti 21

2.sija Marika Civill 22

3.sija Merja Lagerstam 22

 

Farmin Mimmi oli 4 kertaa ja osallistujia 7-11/16:

1.sija Taina Niinimäki 10,33

2.sija Sari Juuti 9

3.sija Sanna Kattelus 6,33

 

ONNEA KAIKILLE!!

Oikein antoisaa loppukautta vielä kaikille ja nähdään kentillä seuraavilla kausilla mukavassa seurassa.

syysterveisin Hiisin naistoimikunta