Kilpailutiedote, Katepal Open 23.5.2020

21.5.2020

Katepal Open 23.5.2020


Lue tiedote koronaviruksesta ja pelaamisesta ennen golfkentälle saapumista seuran nettisivulta.


Saapuminen kilpailupaikalle

Vältetään parveilua, joten saavuthan kentän parkkipaikalle vasta noin 10-15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa.

Jos haluat käydä rangella ennen kilpailua, myös rangella pitää noudattaa kahden metrin turvavälejä ja välttää oleskelua ryhmissä.

Molempia parkkialueita kannattaa täyttä tasaisesti alueiden koko tila hyödyntäen.

Ensimmäiselle avauslyöntipaikalle saa tulla vasta kun edellinen ryhmä on lyönyt avauslyöntinsä ja lähtenyt matkaan.

Kilpailumaksu ja mahdollinen green fee maksetaan Taukotuvalla caddiemasterille. Maksuvälineinä suositaan sähköisiä maksutapoja kuten MobilePay ja lähimaksu.

Kilpailumuoto ja kilpailun kulku

Kilpailu käydään väliaikalähdöllä klo 9:00 alkaen. Kilpailussa pelataan 18r Farmi-kentällä. Sarjat ovat lyöntipeli HCP 0-18.4 ja PB HCP 18.5-36.

Lipputankoa ja reiässä olevaa muoviputkea ei saa poistaa reiästä. Pallo on reiässä, kun joku osa pallosta on greenin pinnan alapuolella ja pallo nojaa lipputankoon.

Siirtosääntö on käytössä lyhyeksi leikatulla alueella ja bunkkerissa.

Muista korjata alastulojäljet greeneillä sekä lyöntijäljet väylillä. Bunkkereissa ei ole haravia, mutta korjaa kengänjäljet ja lyöntijäljet mailalla tai jalalla.


Tuloskortti ja tuloksen ilmoittaminen

Kilpailussa pelaaja saa tuloskortin Taukotuvalta. Tuloskortteja ei vaihdeta merkitsijän kanssa. Kun ryhmä on tullut maaliin, ottaa caddiemaster kuvan tuloskortista Taukotuvan  terassin kulmalla. Allekirjoituksia tuloskorttiin ei tarvita, mutta kirjoittakaa siihen selvästi merkitsijän nimi. Tarvittaessa Caddiemasterin tavoittaa myös puhelimella 03 3753 868.

Palkinnot

Kilpailussa palkitaan molempien sarjojen 3 parasta, paras Scratch, paras junnu ja paras nainen. Tulokset julkaistaan seuran nettisivulla kilpailun jälkeen. Palkinnot ovat noudettavissa Taukotuvalta.

Seura palkitsee pienellä palkinnolla myös jokaisen seuran jäsenen, joka pelaa elämänsä ensimmäisen golfkilpailunsa vuoden 2020 aikana. Kauden jälkeen uudet kilpailijat osallistuvat lisäksi palkinnon arvontaan.