Kilpailutiedote, 3-Scramble la 6.6.2020

4.6.2020

3-Scramble 6.6.2020

Lue tiedote koronaviruksesta ja pelaamisesta ennen golfkentälle saapumista seuran nettisivulta.

Saapuminen kilpailupaikalle

Vältä parveilua , joten saavuthan kentän parkkipaikalle vasta noin 25-30 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa. Käy maksamassa kilpailumaksu Klubilla, vältä turhaa oleskelua sisätiloissa.

Jos haluat käydä rangella ennen kilpailua, myös rangella pitää noudattaa kahden metrin turvavälejä ja välttää oleskelua ryhmissä.

Molempia parkkialueita kannattaa täyttä tasaisesti alueiden koko tila hyödyntäen.

Ensimmäiselle avauslyöntipaikalle saa tulla vasta kun edellinen ryhmä on lyönyt avauslyöntinsä ja lähtenyt matkaan.

Jos myöhästyt oman joukkueen lähdöstä, muut joukkueen jäsenet ovat velvollisia aloittamaan kilpailun oikeaan lähtöaikaan. Voit liittyä joukkueen mukaan kun saat heidät kiinni, mutta peliin voit osallistua vasta seuraavalta avauslyöntipaikalta alkaen.

Scramble kilpailumuoto

Kilpailu käydään väliaikalähdölla. Saat tekstiviestin oman joukkueen lähtöajasta.

Pelimuoto on kolmen hengen scramble lyöntipelinä HCP 0-36.  Joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta huomioidaan 15 %. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin joukkueen paremman pelaajan tasoitus.

Scramble on joukkuekilpailu, jossa joukkueen pelaajat lyövät avauksensa tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Valitun pallon pelaaja lyö omaa palloaan. Joukkuekaverit laittaa pallon peliin seuraavasti:

-         Väylällä joukkuekaverit droppaavat pallonsa maksimissaan yhden mailanmitan päähän lyöntipaikasta väylälle. Ei lähemmäs lippua.

-         Raffissa joukkuekaverit droppaavat pallonsa maksimissaan yhden mailanmitan päähän lyöntipaikasta raffiin. Ei lähemmäs lippua.

-         Greenillä joukkuekaverit  asettavat pallonsa samaan paikkaan.

-         Bunkkerissa joukkuekaverit asettavat pallonsa vastaavaan paikkaan. Ei lähemmäs lippua.

-         Esteessä joukkuekaverit asettavat pallonsa vastaavaan paikkaan maksimissaan yhden mailanmitan päähän tai vapautuvat esteestä normaalien estesääntöjen mukaan.

Joukkue jatkaa näin peliä reikään asti.

Siirtosääntö käytössä valitulla pallolla lyhyeksi leikatulla alueella ja bunkkerissa. Dropatut  tai asetetut pallot pelataan niiden sijaintipaikalta.

Muista korjata alastulojäljet greeneillä sekä lyöntijäljet  väylillä.

Bunkkereissa korjaa kengänjäljet ja lyöntijäljet haravalla , mailalla tai jalalla.

Tuloskortti ja tuloksen ilmoittaminen

Kilpailussa joukkue saa tuloskorttin.  Kun joukkue on tullut maaliin ottaa caddiemaster kuvan joukkueen tuloskortista Klubilla. Allekirjoituksia tuloskorttiin ei tarvita. Tarvittaessa Caddiemasterin tavoittaa myös puhelimella 03 3753 868.

Palkinnot

Tulokset julkaistaan seuran nettisivulla kilpailun jälkeen. Palkinnot on noudettavissa Klubilta.

Palkitaan kolme parasta joukkuetta ja paras scratch.

Seura palkitsee pienellä palkinnolla myös jokaisen seuran jäsenen joka pelaa elämänsä ensimmäisen golfkilpailunsa vuoden 2020 aikana. Kauden jälkeen  uudet kilpailijat osallistuvat lisäksi palkinnon arvontaan.