Juhlakilpailu Hiisi 25v Open

5.7.2021

Kauden pääkilpailussa Hiisi Openissa juhlittiin Hiisi-Golf ry:n 25-vuotista taivalta juhlakilpailun merkeissä. Kilpailu täyttyi osallistujista jo hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä, kisaan otettiin mukaan 52 pelaajaa. Kilpailu pelattiin yhteislähtönä Farmi-kentällä 18 reiän kisana.

Sää oli koko päivän paahteisen helteinen. Aurinkorasvat, vesipullot ja aurinkovarjot olivat kilpailijoilla tarpeen.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa LP hcp alle 18,4 ja PB hcp 18,5-36. Lisäksi järjestettiin erikoiskilpailuja.

Kaikki tulokset

Palkintojen jälkeen Hiisi-klubin piha-alueella tarjoiltiin juhla-ateria kilpailuun osallistuneille sekä kutsutuille kunniavieraille. Tarjolla oli mm. sikaa vartaassa ja pannulla paitettuja perunoita. Viihdyttäjänä tilaisuudessa toimi Jake Yrjölä Duo.

Onnea juhlakisassa palkituille sekä kiitos kaikille juhlakisaan osallistuneille sekä seuraa muistaneille!

Mikko Raivio HSG pelasi parhaan scratch tuloksen 74 lyöntiä sekä oli 2.sijalla sarjassa LP hcp alle 18,4
Jonne Mäkelä HSG voitti sarjan LP hcp alle 18,4.
Annikki Salmi HSG palkittiin parhaana naispelaajana scratch-tulos 88 lyöntiä. Lisäksi hän pelasi 2.sijalle sarjassa PB hcp 18,5-36
Raimo Mattsson HSG sai pallon 160cm päähän Hiisi-Golf 25v. taulusta 3-väylällä. Hän pelasi myös 3. sijalle sarjassa LP hcp alle 18,4 nettotuloksella 66 lyöntiä