Jäsenmaksulaskut 2021 ja seuran puheenjohtajan terveiset

10.12.2020

Jäsenmaksut pysyvät edellisten kausien tasolla vuodelle 2021. Aikuisen jäsenyys on 85 euroa ja juniorin 35 euroa.
Hiisi-Golf Ry:n jäsenmaksulaskut 2021 lähetettiin sähköisesti nexgolfista perjantaina 11.12.2020 nexgolfin jäsenrekisteristä löytyviin sähköpostiosoitteisiin. Ne jäsenet, jotka eivät ole ilmoittaneet seuralle sähköpostia, saavat jäsenmaksulaskun kirjepostitse.

Mikäli lasku ei ole saapunut sähköpostiisi, löydät laskun nexgolfin jäsenprofiilistasi tai pyytämällä kopion caddiemasterilta caddiemaster@hiisi-golf.fi. Muistathan pitää tietosi aina ajantasalla Nexgolfissa. Muuttuneet tiedot pääset muuttamaan itse nexgolfin jäsenprofiilissasi.

Jäsenmaksulaskut erääntyvät 15.1.2021. Jäsenmaksua maksaessa tulee käyttää laskulla mainittua tilinumeroa ja viitenumeroa. Huomioithan myös, että kenttien pelioikeuksia ei voi maksaa laskulla mainitulle golfseuran tilille. Pelioikeuden pystyt maksamaan kenttäyhtiön verkkokaupassa.

Talvikaudella caddiemaster palvelee sopimuksen mukaan Taukotuvalla. Ota yhteyttä p 03 3753 868 tai caddiemaster@hiisi-golf.fi

Seuran puheenjohtaja Hannu Koukkarin terveiset:

Poikkeava golfvuosi takana, Hiisi-Golfin juhlavuosi edessä

Poikkeuksellinen vuosi 2020 lähestyy päätöstään. Pandemian takia monen urheilulajin harrastusmahdollisuudet olivat rajalliset ja monet harrastukset oli lopetettava kokonaan. Golfin suosio nousi kuluvana vuonna kaikkien aikojen ennätykseen. Suomessa on tällä hetkellä yli 150 000 golfseurojen jäsentä. Hiisi-Golf ry:n jäsenmäärä kasvoi myös suuremmaksi kuin koskaan. Meitä on nyt 952 golfin harrastajaa. Erityisen merkittävää meillä oli juniorijäsenten määrän kasvu. Hiisi-Golfissa pelattiin myös ennätysmäärä kierroksia. Oli hienoa huomata, että kentällä oli vuoden aikana paljon pelaajia ja kilpailuihimme otti osaa ennätysmäärä kilpailijoita.

Vuosi 2021 on Hiisi-Golf ry:n juhlavuosi. Seuramme on toiminut 25 vuotta. Ensi kautena tulemme huomioimaan erityisesti uudet jäsenet ja aloittavat pelaajat. Tulemme järjestämään tapahtumia ja kilpailuja myös vähemmän aikaa golfia pelanneille ja kilpailuihin pyritään järjestämään sarjoja myös suuremmalla tasoituksella pelaaville. Toivon että juhliessamme seuran 25 vuotista golftaivalta pystymme järjestämään kaikille jäsenille mielenkiintoisia golftapahtumia.

Toivotan kaikille jäsenille Rauhallista Joulua sekä Onnellista ja Turvallista Uutta Vuotta 2021.

Hannu Koukkari