Hiisi-Open kilpailutiedote

2.7.2020

Hiisi Open

Kilpailutiedote


Vaikka golfin soveltava koronaohjeistus on purettu 17.6., huomioithan edelleen viranomaisohjeistuksen ja riittävän turvaetäisyyden sekä käsihygienian.


Saapuminen kilpailupaikalle

Molempia parkkialueita kannattaa täyttää tasaisesti alueiden koko tila hyödyntäen.

Käy maksamassa kilpailumaksu Klubilla, vältä turhaa oleskelua sisätiloissa. Siirry mahdollisimman pian omalle lähtöpaikalle.

Jos haluat käydä rangella ennen kilpailua, myös rangella on hyvä noudattaa kahden metrin turvavälejä ja välttää oleskelua ryhmissä.

Kilpailu alkaa yhteislähdöllä klo 9.00.

Samalta tiiltä saattaa olla useampia ryhmiä lähdössä. Pitäkää riittävästi etäisyyttä mennessänne lähtöpaikalle.


Kilpailumuoto

Kilpailu käydään lyöntipelinä hcp 0-18,4 sekä pistebogey hcp 18,5-36.

Erityiskilpailuna on lähimmäs lippua väylällä kuusi. Etäisyys mitataan greenin läheisyydessä olevalla mitalla reiän ulkoreunasta pallon keskikohtaan. Tulos merkitään greenin läheisyydessä olevaan listaan.

Siirtosääntö on käytössä lyhyeksi leikatulla alueella. Ennen pallon nostamista on sen paikka merkittävä. Pallo pitää nostamisen jälkeen asettaa enintään 15 cm:n (tuloskortin pitkän sivun verran) päähän alkuperäisestä sijaintipaikastaan, ei kuitenkaan lähemmäksi reikää eikä esteeseen tai viheriölle. Pelaaja voi asettaa pallonsa vain kerran ja pallo on asettamisen jälkeen pelissä. Poikkeuksena väylän 9/18 lyhyeksi leikatulla alueella palloa voi joutua siirtämään enemmän kuin 15cm saadakseen pallon nurmialueelle.    

Muista korjata jäljet greeneillä, väylillä, tiipaikoilla sekä bunkkereissa.

Lipun saa poistaa reiästä omalla vastuulla.

Väylän 7/16 avauksessa, pyri välttämään avausta väylälle 5/14 tai sen tiipaikalle turvallisuussyistä.

Kilpailussa on voimassa golfin säännöt sekä Hiisi-golfin paikallissäännöt. Paikallissäännöt liitteenä sähköpostissa.


Tuloskortti ja tuloksen ilmoittaminen

Kilpailija saa tuloskortin. Tuloskortteja ei vaihdeta, mutta merkitsijä pitää kirjaa myös pelaajan lyöntimääristä. Kilpailun jälkeen pelaaja ja merkitsijä tarkastavat, että pelaajalla on tuloskortissaan oikeat lyöntimäärät. Pelaaja allekirjoittaa tuloskortin ja kirjoittaa myös merkitsijän nimen tuloskorttiin selvästi. Tuloskortti annetaan caddiemasterille kierroksen päätyttyä.


Palkinnot

Kilpailun tuloksen selvittyä jaetaan palkinnot Klubilla. Palkitaan sarjojen kolme parasta, paras scratch, paras nainen ja paras junnu sekä erikoiskilpailun paras.

Seura palkitsee pienellä palkinnolla myös jokaisen seuran jäsenen, joka pelaa elämänsä ensimmäisen golfkilpailunsa vuoden 2020 aikana. Kauden jälkeen uudet kilpailijat osallistuvat lisäksi palkinnon arvontaan.

Kilpailun jälkeen on Klubilla tarjolla lämmin lounas.