Hiisi-klubia ei vielä avata Vappuna poikkeusoloista johtuen

26.4.2020

Lue tiedoite palveluista ja toiminnoista poikkeusaikana.

Vuosittain Hiisi-klubi on avautunut caddiemasterpalveluineen Vapusta alkaen kesäkaudeksi. Tänä vuonna koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi Hiisi-klubi pidetään vielä toistaiseksi suljettuna.

Hiisi-Golfin koronatiedote tulee lukea jokaisen kentälle tai rangelle saapuvan.

Caddiemaster palvelee päivittäin puhelimitse 03 3753 868 tai sähköpostin välityksellä caddiemaster@hiisi-golf.fi

 

Ajanvaraus

Pyydämme hoitamaan ajanvaraukset sähköisesti. Ajanvaraus on käytössä nexgolfissa molemmille kentille. HSG:n jäsenet varaavat peliajat omilla jäsentunnuksilla osoitteessa hsg.nexgolf.fi ja vieraspelaajat teetime-palvelussa www.teetime.fi. Peliaikoja voi varata myös caddiemasterilta puhelimitse 03 3753 868

Maksut

Golfkenttäyhtiö Farmigolfin verkkokaupasta www.farmigolf.com on mahdollista ostaa green feet sekä pelioikeudet molemmille kentille.

Meille voi maksaa myös MobilePaylla. Käyttöpaikkanumero on 60692. QR-koodi on luettavissa Taukotuvan terassin ulko-oven ikkunasta sekä klubin rangen rangepalloautomaatin kyljestä.

Meille käy liikuntaedut seuraavilta: Smartum, ePassi, EazyBreak, Edenred, TYKY. Suosittelemme maksamaan mobiilisovelluksilla tai verkkomaksuina.

Range

Mega range ja Klubin range ovat avoinna päivittäin klo 9-21.

Klubin rangelta mattopaikkoja on varattuna (max. 5kpl) alkeiskurssilaisille maanantaisin klo 17- n.19 ja lauantaisin klo 10- n. 12 sekä jatkokurssilaisille torstaisin (7.5. alkaen) klo 18-19:30 

Taukotupa

Pyydämme välttämään Taukotuvan sisätiloissa käyntiä, mikäli sinulla on mahdollisuus hoitaa asiasi puhelimen välityksellä ja/tai sähköisesti. 

Taukotuvalta on ostettavissa juomia ja pientä purtavaa mukaan. Taukotuvan sisätiloissa sekä terassilla tuotteiden nauttiminen on kielletty.

Peruspelitarvikkeita eli pelipalloja, tii-tikkuja, golfhanskoja, griinihaarukoita, kumitutteja on myynnissä Taukotuvalla.

Seuran kilpailut

Avajaiskisa (2.5.), Hiisikisa (7.5.) ja Toukoscramble (16.5.) ovat peruttu koronaviruksesta johtuen.