Hiisi-Golf ry 25-vuotta

29.3.2021

Pekka Isotalon laatiman alkuselvityksen "Golfharjoituspaikan perustaminen Lempäälään?" jälkeen seuran perustamiskokous pidettiin hänen, Riitta Härkin ja Pekka Silvennoisen toimesta 29.3.1996. 

Lempäälän kunnalta oli vuokrattu maata ja suunnitelma harjoituslyöntipaikoista oli tehty. Nopeasti laitettiin toimeksi, ja saman vuoden kesäkuussa pidettiin jo Lempäälän ensimmäinen golfkurssi. Ensimmäisen toimintavuoden lopussa jäseniä seurassa oli 28 henkilöä ja vuoden 1997 lopussa jäsenmäärä oli kasvanut 46 henkilöön. Hiisi-kenttä toteutui 6-reikäisenä, jotta lyöntipaikkoja ja Hiisi-kenttää pystyttiin käyttämään samanaikaisesti. Seuran jäsenmäärä kasvoi, ja muutamassa vuodessa Hiisi-kenttä kävi pieneksi. Tehtiin suunnitelma 9-reikäisestä harjoituskentästä ja tämän jälkeen haettiin seurajäsenyyttä Suomen Golfliitosta. Hiisi-Golf ry hyväksyttiin 100. jäsenseuraksi liittoon. Uuden Farmi-kentän rakentamisen Isoperi Oy aloitti vuosituhannen vaihteessa. Ensin reikiä oli kuusi, mutta vaihe kerrallaan kenttä on saanut lisää väyliä ja mittaa.

Hiisi-Golf ry:n jäsenmäärä lähenee jo tuhannen golfaajan rajaa. Luonnonkauniit maisemat, rento tunnelma ja golfin terveyshyödyt ovat innostaneet uusia harrastajia seuran jäseniksi. Golf sopii lajina eri ikäisille ja eri lähtökohdista liikuntaa harrastaville henkilöille. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa golfin pelaamista.

Seura juhlii 25:ttä toimintavuottaan golfin merkeissä. Hiisi-Golf ry järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja huomioiden erityisesti aloittelevat pelaajat ja uudet jäsenet, vanhoja jäseniä unohtamatta.


Juhlavuotemme kunniaksi jaa muistosi Hiisi-Golfista kanssamme ja lähetä valokuva tai tarinasi: caddiemaster@hiisi-golf.fi. Muistoja julkaistaan somekanavissamme ja kotisivuilla juhlavuoden aikana.


Alla on kuvia seuran ensimmäisiltä toimintavuosilta.