Etsimme kausityöntekijöitä pelikaudelle -24

3.1.2024

Haemme Hiisi-Golfiin caddiemasteria ja golfkentänhoitajaa pelikaudelle 2024. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn leppoisassa työympäristössä.


Avoin työtehtävä: golfkentänhoitaja

Golfkentänhoitajan työ on fyysistä ulkotyötä säästä riippumatta. Työ sisältää mm. rangepallojen keräystä (Avant), ruohonleikkuuta, siimaleikkuuta, bunkkereiden hoitoa (käsin ja koneellisesti) ja erilaisia yleiseen golfkentän siisteyteen ja kunnostukseen liittyviä työtehtäviä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan toukokuun alusta jatkuen syyskuun loppuun.

Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin. Viikoittainen työaika on 30-35 tuntia/viikko. Tuntipalkka sopimuksen ja mahdollisen aiemman kokemuksen mukaan. Golf-alan työehtosopimus. Sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Odotamme sinulta:

- Hyvää fyysistä kuntoa
- Reipasta ja tunnollista otetta työntekoon
- Oma-aloitteisuutta
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn


Avoin työtehtävä: caddiemaster (asiakaspalvelija golfkentän toimistossa)

Haemme asiakaspalveluun Hiisi-Golfiin Lempäälään iloista ja palveluhenkistä caddiemasteria eli golfkentän asiakaspalvelijaa.

Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu sopimuksen mukaan koko golfkauden ajaksi (huhti-lokakuu) tai lyhyemmäksi ajanjaksoksi joustaen esim. opiskelujen mukaan.

Caddiemasterin toimisto on avoinna joka päivä golfkauden aikana. Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä jokaisena viikonpäivänä klo 10-20 välillä. Viikoittainen työaika on noin 30-35 tuntia. Tuntipalkka sopimuksen mukaan. Sinun tulee olla yli 18-vuotias ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna ennen työn alkamista. Golfalan TES.

Odotamme sinulta:
• Reipasta otetta työhön  
• Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
• Oma-aloitteisuutta
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Sinulla tulee olla anniskelupassi suoritettuna ennen töiden aloitusta

Tarjoamme sinulle:
• Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kauniissa maisemissa
•  Leppoisan ja viihtyisän työympäristön
• Monipuolista kokemusta mm. asiakaspalvelusta, tapahtumien järjestämisestä 
• Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien avustamisessa

Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa sekä sähköpostitse, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyissä avustaminen ja tulospalvelu, kotisivujen päivitys, pienen kioskin hoito ja tuotteiden myynti, klubirakennuksen siisteydestä huolehtiminen, kassanhoito sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät.


Hae työpaikkaa

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 2.2. mennessä sähköpostitse eeva.isotalo(a)farmigolf.com. Kerro hakemuksella, koska voisit aloittaa työt ja kuinka pitkään voisit työskennellä. 

Tiedustelut puh 040-5737 917 / Eeva Isotalo