Etsimme caddiemasteria loppukauden ajaksi

13.7.2022

Molemmilla caddiemastereillamme alkaa koulu elokuussa, joten tarvitsemme lisävahvistusta toimistolle loppukauden ajaksi.

TYÖPAIKKAILMOITUS

Haemme asiakaspalveluun Hiisi-Golfiin Lempäälään iloista ja palveluhenkistä CADDIEMASTERIA (golfkentän asiakaspalvelija) 

Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu elokuun alkupuolelta golfkauden loppuun (marras/joulukuu).
Caddiemasterin toimisto on avoinna joka päivä golfkauden aikana. Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä pääsääntöisesti arkipäivisin (maanantai-perjantai). Päivittäinen työaika on noin 8-9 tuntia ja se vähenee syksyn edetessä illasta. Viikoittainen työaika on elo-syyskuussa noin 30 tuntia. Lokakuusta alkaen työaika lyhenee. Tuntipalkka sopimuksen mukaan golfalan työehtosopimuksen pohjalta. Sinun tulee olla yli 18-vuotias ja sinulla tulee olla anniskelupassi.

Odotamme sinulta:
Reipasta otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
Oma-aloitteisuutta
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Emme edellytä aiempaa tietämystä golfista
Sinulla tulee olla anniskelupassi suoritettuna ennen töiden aloitusta

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kauniissa maisemissa
Leppoisan, hauskan ja viihtyisän työympäristön
Monipuolista kokemusta mm. asiakaspalvelusta, tapahtumien järjestämisestä
Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien avustamisessa

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa sekä sähköpostitse, peliaikojen varaus, kotisivujen päivitys, kahvio- ja proshoptuotteiden myynti, klubirakennuksen siisteydestä huolehtiminen, kassanhoito golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kotisivujen päivitys sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi pian, viimeistään 29.7. sähköpostitse eeva.isotalo(a)farmigolf.com. Paikka täytetään sopivan henkilö löydyttyä.