Haemme caddiemasteria pelikaudelle 2023

18.1.2023

Haemme asiakaspalveluun Hiisi-Golfiin Lempäälään iloista ja palveluhenkistä caddiemasteria eli golfkentän asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen pelikaudelle 2023. Työsuhteen kesto sopimuksen mukaan koko golfkauden ajaksi tai lyhyemmäksi ajanjaksoksi esim. opiskelujen oheen.
Katso lisää: www.hiisi-golf.fi

Caddiemasterin toimisto on avoinna joka päivä golfkauden aikana. Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä jokaisena viikonpäivänä klo 10-20 välillä. Viikoittainen työaika on noin 30 tuntia. Tuntipalkka sopimuksen mukaan. Sinun tulee olla yli 18-vuotias ja anniskelupassi tulee olla suoritettuna ennen työn alkamista. Golfalan TES.

Odotamme sinulta:
Reipasta otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
Oma-aloitteisuutta
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Työ ei vaadi aiempaa tietämystä golfista
Sinulla tulee olla anniskelupassi suoritettuna ennen töiden aloitusta

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kauniissa maisemissa
Leppoisan, hauskan ja viihtyisän työympäristön
Monipuolista kokemusta mm. asiakaspalvelusta, tapahtumien järjestämisestä
Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien avustamisessa

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin tiskin takana kuin puhelimessa sekä sähköpostitse, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu, kotisivujen päivitys, sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golfpientarvikkeiden myynti sekä kahvio-kioskin hoito ja tuotteiden myynti, klubirakennuksen siisteydestä huolehtiminen, kassanhoito sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 19.2. sähköpostitse eeva.isotalo(a)farmigolf.com. Kerro hakemuksellasi koska voisit aloittaa työt ja kuinka pitkään voisit työskennellä.
Tiedustelut puh 040-5737 917 / Eeva Isotalo