Marraskuun Trackman-simulaattorikisa

Yleistä

Seuraava Hiisi golf Ry:n kisa järjestetään tavallisuudesta poiketen Trackman simulaattorissa Lempäälän Golf Studiolla (Ruokosmetsänkatu 7, halli 29).

Kilpailumaksu ja Golf Studion green fee seuraavasti:

Kilpailukierroksen ajankohtaKilpailumaksuGreen feeYhteensä
Arkipäivä kello 00:00 – 15:005 €20 €25 €
Arkipäivä kello 15:00 – 24:005 €35 €40 €
Viikonloppu kello 00:00 – 24:005€35 €40 €


Kilpailumaksu ja green fee maksetaan caddiemasterille Taukotuvalla. CM palvelee Taukotuvalla päivittäin (säävaraus) Farmi-kentän ollessa auki klo 10-14. Jos haluat käyttää hallussasi olevan Lempäälän Golf Studion lahjakortin niin riittää, kun maksat pelkän kisamaksun, joka on viisi euroa. Maksut voi hoitaa myös Mobile Paylla Hiisi-Golfin numeroon 60692.

Kilpailukierros kannattaa pelata 2–4 hengen seurueissa, jotta ehdit kierroksen pelata loppuun asti.  Ihanteellinen pelaajien määrä on kolme, jolloin peliaikaa on kolme tuntia.  Jätä aikaa myös lähimmäs lippua-kilpailuun. 

Seurueen varaukset ovat syytä tehdä samaan aikaan, jottei kukaan muu ehdi varata samoja aikoja.

Kilpailukierros on pelattava 8.–30.11. välisenä aikana.  Varaa vuoro kilpailukierrosta varten osoitteesta https://golfstudios.fi/index.html ja valitse paikaksi Lempäälä.  Valittuasi varauksen ajankohdan syötä varauskoodi kohtaan Alennuskoodi.

Trackman tunnus

Käy tekemässä Trackman tunnus, jos sinulla ei sitä vielä ole.  Jos sinulla on jo aiemmin rekisteröity Trackman tunnus niin sinun ei tarvitse uutta rekisteröitymistä tehdä. 

Paikan päällä Golf Studiolla kisaan rekisteröidytään Trackman tunnuksella.  Tunnuksen voit luoda osoitteessa:  https://login.trackmangolf.com/Account/Login

Kilpailukenttä

Kisakenttänä toimii Jack Nicklauksen suunnittelema Hualalai Golf course Havaijilla.  Kenttä on hyvin mielenkiintoinen muttei ihan sieltä vaativimmasta päästä.  Kentän yhtenä määräävistä tekijöistä on laavakivet ja -kivikot, joista pelaaminen ei onneksi liian isoa haastetta aseta.  Kenttään voi tutustua ennakkoon täältä:  https://www.hualalairesort.com/golf/

Saapuminen kilpailupaikalle

Golf Studios Lempäälä sijaitsee osoitteessa Ruokosmetsänkatu 7, halli numero 29.  Studio sijaitsee muutama sata metri Ideaparkista kohti Lempäälän autokatsastus Oy:ä.  Sisäänkäynti studioon sijaitsee rakennuksen takana Ideaparkin suunnasta katsottuna.

Studion ovi aukeaa koodilla, jonka saat varauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin.  Lisäksi koodi lähetetään sinulle tekstiviestillä puhelimeen noin puoli tuntia ennen vuoron alkua.  Koodi aktivoituu kolme minuuttia ennen vuoron alkua.

Kilpailun kulku

Kilpailun tuomarina toimii Jari Kautiala.  Trackmaniin ja Golf Studion käyttöön liittyvissä kysymyksissä auttaa Pasi Kivimäki (0400 635 690).

Viheriöllä ei tarvitse putata.  Trackman määrittelee putit seuraavasti:

·      Kaksi puttia, jos olet viheriöllä mutta matkaa lipulle on enemmän kuin 2,4 metriä.

·      Yksi putti jos matkaa lipulle on lähestymislyönnin jälkeen vähemmän kuin 2,4 metriä.

Kilpailussa on voimassa Trackman Ltd:n kilpailusäännöt.

Kilpailumuoto

Kilpailu pelataan 18 reiän tasoituksellisena lyöntipelinä maksimi tasoituksen ollessa 54.  Aseta oikea tasoitus Golf Studiolla kilpailua käynnistettäessä.  Ole tarkka asettaessasi tasoitusta koska väärällä tasoituksella pelattu kierros hylätään.

Alastulojälkiä greeneillä sekä lyöntijälkiä väylillä ei poikkeuksellisesti tarvitse korjata 😊

Palkinnot

Kilpailussa palkitaan kolme parasta. Lisäksi palkitaan paras tulos lähimmäs lippua-kisassa. 

Tulokset julkaistaan seuran nettisivulla kilpailun jälkeen. Palkinnot ovat noudettavissa Hiisi Golfin taukotuvalta.

Hyvää, turvallista ja muut huomioivaa kilpailua kaikille!