JUKKA HUILLA UUDELLE PUHEENJOHTAJAKAUDELLE

17.11.2008

Hiisi-Golfin sääntömääräinen syyskokous pidettiin 16.11.2008 Ideaparkissa. Jäseniä paikalle ilmaantui 25 ja se takasikin aika ajoin hyviä puheenvuoroja.

Istuva seuramme puheenjohtaja Jukka Huilla oli nuijan varressa yli kaksi tuntia kestäneessä kokouksessa. Jukka Huilla tulee luotsaamaan seuraa myös tulevan kauden ajan seuran puheenjohtajana.

Syyskokouksessa hyväksyttiin vuoden 2009 toimintasuunnitelma ja talousarvio hallituksen ehdottamassa muodossa.

Hallituksessa vaihtui kaksi jäsentä kun erovuoroiset Kristiina Lehtola ja Harri Päivärinta luopuivat paikoistaan.  Uudet hallituksen jäsenet ovat Jaakko Haavisto ja Jonne Mäkelä. Juha Nuutti jatkaa uudelle kaksivuotikaudelle. Jaakko Haavisto valittiin myös seuran juniorikapteeniksi. Muutoin kapteenisto pysyi ennallaan,  kapteenina jatkaa Pentti Salo ja ladykapteenina Pirjo Takaniemi.

Hiisi-Golfin liittymis- ja jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan tulevalla kaudella, samoin kuin Hiisi-kentän pelimaksut. 

Perinteiseen tapaan sokerina pohjalla kokouksessa palkittiin lopuksi ansioituneet seuran jäsenet.

Syyskokous kutsui seuran kapteenin Pentti Salon seuran kunniajäseneksi numero 1.

Hallitus oli päättänyt antaa huomionosoitukset aktiivisesti seuran toimintaan osallistuneille Pentti Salolle, Pirjo Takaniemelle, Tiia Talliselle, Jaakko Haavistolle ja Henry Lehtolalle. Vuoden Hiisiläiseksi äänestettiin toiminnanjohtaja Heini Haukijärvi.  Palkituille ojennettiin Seppo Palmisen uusi golfmaailman bestseller Buddha pelaa Golfia, kirja lupaa alle sata annosta asennetta aikuisille.