JUKKA HUILLA SUOMEN GOLFLIITON LIITTOVALTUUSTON JÄSENEKSI

19.2.2008

Seuramme pitkäaikanen puheenjohtaja Jukka Huilla valittiin Suomen Golfliitto ry:n liittokokouksessa 10.2.2008 liittovaltuustoon varsinaiseksi jäseneksi.

Liittovaltuusto käyttää päätäntävaltaa liittokokouksien välisinä aikoina, paitsi niissä asioissa, jotka liiton toimintasääntöjen mukaan kuuluvat yksinomaan liittokokouksissa päätettäviin. Liiton toiminnan suuntaan vaikuttavien ratkaisujen teon voi liittovaltuusto siirtää liittokokoukselle.

Liittokokous valitsee liittovaltuuston puheenjohtajan ja alueittain yhden liittovaltuuston jäsenen kutakin alkavaa kolmea alueella olevaa jäsenseuraa kohti sekä yhtä monta varajäsentä. Puheenjohtaja valitaan alueiden kiintiöiden ulkopuolelta.

Liittovaltuuston jäseniksi voidaan valita vain liiton jäsenseurojen jäseniä. Liittohallituksen jäsenet eivät voi kuulua liittovaltuustoon, mutta heillä on kuitenkin oikeus osallistua liittovaltuuston kokouksiin ilman päätöksenteko-oikeutta.

Liittovaltuuston toimikausi on kaksi vuotta. Se alkaa välittömästi valinnan suorittaneen varsinaisen liittokokouksen päätyttyä ja päättyy seuraavan varsinaisen liittokokouksen päättyessä.

Nykyinen liittovaltuusto valittiin liittokokouksessa 10.2.2008 ja siihen kuuluu puheenjohtajan lisäksi 44 varsinaista jäsentä.Lisätietoja: http://www.golf.fi/portal/golfliitto/liitto/organisaatio/liittovaltuusto/