LIITTYMIS- JA JÄSENMAKSUJA ALENNETTIIN

12.11.2007


Syyskokouksen pienestä osallistujamäärästä huolimatta tehtiin suuria päätöksiä. Hiisi-Golf ry vastaa kovenevaan kilpailuun mm. laskemalla liittymis- ja jäsenmaksuja kaudelle 2008.

Syyskokouksessa hyväksyttiin mm. vuoden 2008 budjetti ja toimintasuunnitelma.  Lisäksi käsiteltiin muita enemmän ja vähemmän budjettiin liittyviä asioita.  Olennaisimpia tässä:

Seuraan ennen vuotta 2008 liittyneet ja sittemin eronneet jäsenet pääsevät ikuisesti seuraan takaisin pelkän voimassaolevan jäsenmaksun suorittamalla

Hiisi-kentän käyttömaksuihin ei tullut muutoksia, mutta vieraspelaajille lisättiin vaihtoehtoja. 

Farmi-kentän green fee-hintoihin tarkistuksia (alaspäin).  Farminkausikortin hinta määräytyy kaudella 2008 ostoajankohdan mukaan - tammikuulla kausikortti halvimmillaan.  Valikoimaan myös lisätty Seniori-kausikortti, jolla pelaaminen rajattu ma-pe ennen klo 14:00 lähtöihin.  Junnuhintoihin tuli pieniä korotuksia, mutta ikärajana säilyi 21 v.  Uudet hinnat on  päivitetty näille sivuille.  Pelioikeuden lunastusvelvoitetta ei ole kaudella 2008, vaan jäsen- ja tasoituskortin saa jäsenmaksun maksamalla.

Klikkaa Green fee-hinnat täältä.
Liittymis- ja jäsenmaksut täältä.

Jäsenmaksun 2008 eräpäivä on 15.1.2008. Aikuisten jäsenmaksu 85 € ja junnujäsenmaksu 35 €.

Hallitukseen ei tullut henkilömuutoksia, puheenjohtajaksi valittiin edelleen Jukka Huilla ja myös kaikki erovuoroiset hallituksen jäsenet jatkavat hallitustyöskentelyä.  Juniorikapteeniksi nimettiin Harri Päivärinta.

Syyskokouksessa luovutettiin hallituksen antamat huomionosoitukset neljälle seuran jäsenelle, jotka ovat aktiivisesti ja menestyksellisesti osallistuneet sekä oman, että muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin.  Huomionosoituksen saivat Asser Rissanen, Annikki Salmi, Teppo Nieminen ja Teemu Haavisto.  Onnea palkituille ja menestystä myös jatkossa.

Vuoden Hiisiläiseksi äänestettiin Heini Haukijärvi. Kiitos siitä ...