Seniori Iltapäivät Farmi-kentällä

25.5.2019


Keskiviikkona 22.5. pelattiin ihka ensimmäinen Seniori-Iltapäivä Farmi-kentällä.

Osallistujia uusi pelitapahtuma keräsi heti 11 senioria. Pelimuotona oli Bingo, Bango Bongo. Ilma oli kaunis pelien alkaessa, mutta kesken pelin rankkasade yllätti seniorit ukkosen jyristessä kauempana. Yksi peliryhmä jätti näin ollen kisailun sikseen. Kilpailun voittaksi pelasi Pauli Mattjus, onnittelut.

Seniori Iltapäivien puuhamies Risto Mikkola kuvasi pelimuotoa Bingo, Bango, Bongo seuraavasti: "Pelimuoto on ihan hauska ja laittoi osanottajat todella pohtimaan pelin strategiaa. Pistelasku on helppo, mutta kuten sanottu, mukavasti pisti aivonystyrät toimimaan silti."

Seniori-Iltapäivät ovat tarkoitettu kaikille seuran nais- ja miessenioreille eli kaikille 50 vuotta täyttäneille. Tapahtuman ideana on pelailla hyvässä seurassa leikkimielisesti viikottain vaihtuvalla pelimuodolla 9 reiän kisa. Pelimuotoina ovat mm. greensome, jänis, kööpenhaminalainen jne. Voittaja(t) palkitaan viikoittain pienellä palkinnolla.

Seniori Iltapäivien lähdöt ovat keskiviikkoisin klo 13 alkaen. Kokoontuminen on ennen ensimmäistä lähtöä Taukotuvalla, jossa kerrotaan päivän pelimuoto ja säännöt. Huom. Seniori Iltapäivää ei ole ke 5.6. ke 19.6. ke 3.7. sekä ke 31.7.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan aina edeltävänä tiistaina klo 18 mennessä nexgolfissa tai caddiemasterille puh 03 3753 868 tai caddiemaster@hiisi-golf.fi

Tapahtumaan ei ole osallsitumismaksua, vain 9r green fee.

Tervetuloa mukaan kaikki Hiisin seniorijäsenet!