eBirdie ja Golf GameBookin tasoituskierrokset

1.4.2019


Jäsenyydet 2019 ovat aktivoitu eBirdieen. Tämän vuoden uutena juttuna tasoituskierrokset voi syöttää nyt myös eBirdiestä löytyvään Golf GameBookiin. Tasoitus päivittyy sieltä automaattisesti liiton järjestelmään, nexgolfiin ja eBirdieen.

eBirdie on Suomen Golfliiton, liiton alaisten jäsenseurojen sekä niiden jäsenten golfsovellus. eBirdiestä löytyy Golf GameBook, jossa voit tallentaa tasoituskierroksen tuloskortin pelikierroksen aikana tai myöhemmin. Syötä tasoituskierros ja lähetä, tasoituskierros päivittyy sen jälkeen eBirdieen ja nexgolfiin. 

Jos jätät tasoituskierroksia jatkossa GolfGameBookissa, huomioithan nämä:

- Mikäli GolfGameBook ei näy eBirdiessä -> päivitä sovellus

- Älä syötä testikierroksia. Tasoituskierrosta ei voi peruuttaa sen jälkeen kun ensimmäiset tulokset on syötetty. Mikäli kierros jätetään kesken, tulee tästä No return -säännön perusteella palauttamaton tuloskortti, joka nostaa tasoitusta 0.1:llä.

- tarkasta tuloskortti ennen lähettämistä. Kortteja ei pääse muokkaamaan enää lähetyksen jälkeen.

- Kilpailukierroksia ei saa syöttää GolfGameBookiin, koska kilpailukierrosten kortit tallennetaan aina seurojen järjestelmissä. Jos pelaaja syöttää kilpailutuloksen myös itse, tulos siirtyy tuplasti kaikkiin järjestelmiin.

Katso lisää ohjeita tasoituskierroksen syöttämiseen täältä:

https://golfgamebook.com/fi/tasoituskierros/

Tasoituskierrosten syöttäminen onnistuu edelleen myös nexgolfissa omilla jäsentunnuksilla. Kortteja voi tuoda myös caddiemasterille tallennettavaksi.