Jäsenmaksulaskut vuodelle 2019 ovat lähetetty

10.12.2018

Hiisi-Golf Ry:n jäsenmaksulaskut ovat toimitettu jäsenille sähköisesti Nexgolfin jäsentiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen maanantaina 10.12. Postin ohessa lähti myös jäsentiedote sekä pelioikeushinnasto 2019.

Jäsenille, joiden sähköpostia ei ole tallennettu NexGolfiin, heille posti tuo laskun perinteisen paperikirjeen muodossa kotiosoitteeseen

Mikäli postia ei löydy sähköpostista, kurkkaa roskapostikansio. Lasku liitetiedostoineen löytyy myös kirjautumalla omilla jäsentunnuksilla Nexgolfiin. 

Huomaathan, että kunkin jäsenen tulee itse huolehtia ajantasalla olevista yhteystiedoista Nexgolfissa.

Jäsenmaksuhinnat pysyivät kuluvan vuoden tasolla. Aikuisen jäsenmaksu on 85 euroa ja juniorin 35 euroa (juniori = 1998 tai myöhemmin syntynyt)   

Kenttäyhtiö Farmigolf tarjoaa kaikille HSG:n jäsenmaksun 2019 maksaneille GoGOlfin jäsenyyden 2019. Jäsenyys sisältää:
HIO -vakuutus 555€ asti, oikeus hankkia yhteistyökumppanikenttien GF -tarjouksia (kaudelle 2019 järjestelmässä mukana n. 80 kenttää), jäsenetuja GoGolf -tapahtumissa ja GolfSkyn myymälöissä, GolfReseptin matkat jäsenhinnalla.

Katso myös muut Hiisiläisen jäsenedut täältä sivun alareunasta.

Hiisin jäseneksi voit liittyä vaivattomasti netissä, jäsenhakemukseen pääset tästä

 

Pelioikeushinnasto 2019 on päivitetty tänne . Alkavalle vuodelle hinnastossa on huomioitu myös opiskelijat edullisemmilla hinnoilla. Opiskelijoiden ikäraja on 27 vuotta eli 1992 tai myöhemmin syntyneet. 
Pelioikeuksia myydään tänäkin vuonna joulu-tammikuussa edullisemmin - kannattaa hyödyntää etu.

ETU! Kausikortin tai rajoitetun kausikortin lunastava saa kausikortin par 3 Hiisi-kentälle -50 % eli hintaan 30 euroa.

Muista hyödyntää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntasetelit.
Meille käy: Smartum (setelit, saldokortti ja verkkomaksu), Edenred (virikeseteli, virikekortti,Ticket Duo), TYKY (tyky-seteli, Tyky-online), SporttiPassi ja EazyBreak.

 

Pukin konttiin golfaiheisia lahjaideoita:

- Alkeiskurssi
Joulukuun tarjoushinta 110€ (sis. 5h opetusta pienryhmässä, kurssilta valmiudet green cardin suorittamiseen, lainavälineet kurssin ajaksi, 2 pelilippua farmi-kentälle, alkeiskurssilaisille par 3 Hiisin kausikortin hinta 30 euroa, kapteeninkierros)
- Kolme yksityisopetustuntia kahden hinnalla 3 x 25 min, hinta 70€ TAI 3 x 50 min, hinta 100€ TAI kahdelle pelaajalle yhteistunti 3 x 50 min, hinta 120€ Sovi yksityisopetuksesta suoraan PGA pro Jouni Laineen kanssa puh 050-4014000
Pelioikeus monipuolisesta pelioikeusvalikoimasta löytyy liikunnallinen joululahja jokaiselle, enemmän tai vähemmän pelaavalle
Golfhäftet-kortti myynnissä caddiemasterilla, hinta 55 euroa. Ehdit vielä hyödyntämään 31.12. päättyvän kampanja -tarjouksen: osta 2 Golfhäftet-korttia, valitse lahjaksi hanskat, sukat tai mailapyyhe
 

 

Kiinnostuitko joululahjaideasta tai on jotakin muuta kysyttävää?

Talvikaudella tiedustelut Eeva Isotalolta s-posti: eeva.isotalo@farmigolf.com tai puh: 040-5737 917