Pirkanmaan naisten reikäpeliottelun voittajaksi Nokia River Golf

27.7.2023

Torstaina 27.7.2023 pelattiin Farmilla Pirkanmaan Naisten reikäpeliottelu. Ottelussa oli mukana A-lohkossa Nokia River Golf, Tammer Golf ja Pirkanmaan Golf, B-lohkossa kilpailivat Golf Pirkkala, Lakeside Golf Vammala ja isäntäseura Hiisi-Golf. Jokaisessa joukkueessa oli ladykapteenien kokoamat kuuden henkilön joukkueet.

A-lohkossa käytiin tiukka taisto voitosta, kun voittajajoukkue Nokia River Golf keräsi pisteitä 125 ja toiseksi tullut Tammer Golf 124 pistettä. Kolmanneksi jäi Pirkanmaan Golf 75 pisteellä, mikä tarkoittaa sitä, että PirG pelaa ensi vuonna B-lohkossa.

B-lohkon ylivoimaiseen voittoon pelasi Lakeside Golf Vammala 152,5 pisteellä, toiseksi tuli Hiisin joukkue 96,5 pisteellä ja kolmanneksi Golf Pirkkala 75 pisteellä (poikkeuksellisesti vain neljän pelaajan joukkueella). B-lohkon voittaja LGV nousee ensi vuonna A-lohkoon.

Hiisin joukkueessa pelasi tänä vuonna Merja Lagerstam, Paula Stam, Annikki Salmi, Marika Civill, Maarit Laakso ja Nina Kivi. Kiitos kaikille joukkueessa olleille, hyvin taisteltu ja mukavastihan mekin pisteitä keräsimme!

Onnittelut vielä lohkovoittajille ja kiitos Eeva ja koko kentänhoitotiimi hyvin hoidetusta kentästä ja kiitos Hiisi-Golf ry:lle myös upeista kukista, mitä saimme (me kukkaistytöt Paula ja Maru) viedä tiiauspaikoille ja Taukotuvan ympäristöön. Kukat haettiin Mäkelän puutarhalta.

Kisapäivästä raportoi Ladykapteeni Maru