Eazy Golf Open kisattiin helluntaina 19.5.2024

21.5.2024

Jos ei heilaa helluntaina, ei koko suvena - sanonta ei jättänyt ainakaan päivän kisaajia yksin.

Kilpailiat lähtivät Eazy Golfia edustavan, seuramme PGA pron Jouni Laineen saattelemana matkaan. Aurinkoisessa ja lähes helteisessä kelissä pelattiin Farmin 18 r kilpailu tasoituksellisena lyöntipelinä, missä miehille ja naisille oli omat sarjansa.

Naisten sarjan kärjessä oli tiukkaa taistoa voitosta. Voiton vei Merja Lagerstam tuloksella 72 lyöntiä ja samalla tuloksella, mutta isommalla tasoituksella, toiseksi pelasi Elina Fonsen. Kolmanneksi sijoittui Hanne Sikiö tuloksella 75 lyöntiä.

Miesten sarjassa oli myös kahdella kärjen pelaajista sama tulos. Voittajaksi selvityi Petteri Fonsen tuloksella 67 lyöntiä ja toiseksi pelasi Jari Pursiainen. Kolmanneksi sijoittui Tauno Tammi tuloksella 68 lyöntiä.

Parhaan scratch -tuloksen pelasi Mikko Raivio, 79 lyöntiä.

Voittajat ja sijoittuneet edustivat kaikki kotiseuraa Hiisi-Golfia. Onnittelut vielä voittajille ja sijoittuneille.