Senioritoiminta

SENIORITOIMINTA

Suomessa 50 vuotta täyttäneet ovat senioreja sen vuoden alusta lukien, jona saavuttavat edellä mainitun iän. Suomessa arvioidaan olevan yli 40.000 seniori-ikäistä golfaria.  Katso myös  www.suomengolfseniorit.fi

 

Hiisi-Golf Ry:n senioritoiminta keskittyy mies- ja naistoimikunnan järjestämiin tapahtumiin.

Yhteisiin senioreiden kesän toimintoihin kuuluu mm. seniorien viikkokisat, jotka alkavat kesäkuun alussa Farmikentällä.

Senioritoiminnan tavoitteena on saada ainakin yksi henkilö osallistumaan myös senioreiden aluetourille.
 

Pirkanmaan senioripäivä, 19.6. Nokian River-Golf

Pirkanmaan seniorimestaruuskilpailu, 4.9. Golf Pirkkala

Seniorien viikkokisat 2019

 

Seniorien viikkokisat käynnistetään torstaina 6.6.2019. Viikkokisat, joita järjestetään 16 kertaa, pelataan torstaisin vuoroviikoin Farmi- ja Hiisi-kentillä. Parillisilla viikoilla pelit ovat Hiisillä ja parittomina Farmilla. Kisaan voi osallistua koko torstaipäivän. Torstaiaamuisin kello 09:30 ja iltapäivisin kello 17:00 alkaen pyritään varaamaan senioreille muutama lähtö jotta oppisimme tuntemaan toisemme paremmin ja voisimme vaihtaa mielipiteitä senioritoiminnan kehittämisestä seurassamme. Lähtöihin yritetään sijoittaa yksi kokeneempi seniorigolfari (kummi), joka voi kierroksen aikana pyydettäessä antaa vinkkejä siitä, mitä asioita golfkentällä on syytä huomioida. 
 
Naiset ja miehet kisaavat samassa sarjassa. Viikkokisojen pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Maksimi pelitasoitus on 36. Hiisillä pelitasoitukseen huomioidaan 70% pelaajan tasoituksesta. Hiisillä pelataan kaksi kierrosta eli yhteensä 12 väylää. Farmilla pelataan yksi 9 väylän kierros.
Tulospalveluun käytettävän NexGolfin teknisten rajoitteiden vuoksi Hiisin tuloksiin syötetään väylille 13 – 18 suhteutetun tasoituksen mukainen tulos, joka antaa 2 bogeypistettä väylää kohden. Tämä on kaikille sama eikä vaikuta sijoituksiin mitenkään. 

Huomioikaa Hiisi-kentälle alla oleva tarjous, joka koskee Farmin kausi- tai farmikortin ostaneita henkilöitä. 

Kausikortti 
Voimassa 01.04.-30.10.2019 

 normaalihintatarjoushinta Farmi-kentän* tai farmikortin* ostaneille
HSG:n jäsen60 €30 €
HSG:n JR jäsensisältyy jäsenmaksuun 
vieras90 €45 €
vieras JR60 €30 €

 

*hinnat Farmi-kentälle täällä 

 
Viikkokisojen aikataulut ovat siis seuraavat: Viikkokisan osallistumismaksu on 3 € + greenfee. Viikkokisaan osallistuja saa tuloskorttiinsa leiman ja kaikkien osallistujien on palautettava tuloskorttinsa. Kukin pelaaja saa pelata vain yhden kilpailun pelipäivänä. 
 
Tulokset julkaistaan seuraavan päivän aikana ilmoitustaululla ja Hiisi-Golfin nettisivuilla. Viikon voittaja saa palkinnoksi 20 € lahjakortin Hiisin GolfSky-myymälään tai 10 korin pallokortin. 

viikkopäivämääräkenttä
236.6.2019Farmi
2413.6.2019Hiisi
2520.6.2019Farmi
2627.6.2019Hiisi

jne


Kokonaiskilpailu  

Viikkokisan viisi parasta pelaajaa saavat sijoituspisteitä seuraavasti: 

sijoituspisteet
1.10
2.7
3.5
4.3
5.1


Kauden viimeisen kisan (19.9) jälkeen jokaiselta huomioidaan 10 parasta sijapistettä. Näistä jokaisella 5 parasta Hiisiltä ja 5 parasta Farmilta. Kolmelle parhaalle seniorille järjestetään jokin yllätyspalkinto. 
 
Kauden kokonaisvoittaja saa kiinnityksen Hiisi-Golfin seniorien kiertopalkintoon ja kunnian säilyttää palkintoa seuraavan vuoden ajan. Kolmella kiinnityksellä pelaaja saa palkinnon omakseen. 
 
Vielä muistutuksena, että kaikki vuonna 2019 tai sitä ennen 50 vuotta täyttävät/täyttäneet naiset ja miehet ovat senioreita. 

Peleissämme ei tarvitse kiirehtiä. Otamme pelin rauhallisesti ja nautinnollisesti. Pistebogey antaa anteeksi yksittäiset epäonnistuneet väylät ja peleissä on mahdollisuus parantaa omaa kuntoa pelitaidon ohessa. Toivotaan, että saadaan paljon uusia senioreita toimintaan mukaan!