Junioriryhmät

Junnuryhmät kesällä 2019:

 

Lisätietoja junnutoiminnasta juniorit@hiisi-golf.fi

 


STARTTIRYHMÄ - TÄYNNÄ!

Vasta-alkajat ja muut golfin alkutaipaleella olevat junnut. ​Ohjaajana toimivat koulutetut seuraohjaajat Sari Juuti ja Hanne Sikiö. Ryhmän enimmäiskoko 15 junnua, mukaan mahtuu uusia junnuja. STARTTI-ryhmässä saat kokeilla maksutta kaksi kertaa!

 • Tiistaisin 17.30–18.30. Treenit 4.6.–6.8.2019
 • Treenit Hiisi-klubin lähipelialueilla, klubin rangella sekä uudella rangella
 • 6–12 -vuotiaille vasta-alkajille
 • Välineitä saatavilla lainaksi veloituksetta, tai voit vuokrata mailta ja bägin koko kesäksi käyttöön 50 € panttimaksulla.
 • 2 kertaa voit käydä kokeilemassa maksutta
 • Seuran jäsenyys ei ole pakollinen, mutta suositeltava. Jos juniori ei liity seuraan, on silloin itse huolehdittava vakuutusturvasta
 • Hinta 40 € koko kesältä, sisältää ohjauksen, lainavälineet ja pallot. Sisaralennus saman perheen toisesta lapsesta 25% ja kolmannesta 50%.

NUORTEN TREENIRYHMÄ

Pidemmälle ehtineet pojat ja tytöt, joilla Green Card on suoritettuna ja valmius pelata kentällä ryhmässä. Mahdollisuus myös talviharjoitteluun. Ohjaajana toimii koulutetut seuraohjaajat Sami Lämsä sekä Raimo Mattsson. Ryhmän enimmäiskoko 12 junnua. TREENIT ALKANEET, MUKAAN MAHTUU! Ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella.

 • Maanantaisin klo 17.30–19.00. Treenit alkavat toukokuun puolivälissä jatkuen syyskuulle.
 • Treenit Hiisi-klubin lähipelialueella + Rangella. Osa treeneistä voi olla uudella Rangella.
 • Hiisi-Golf Ry:n juniorijäsenille, green card suoritettuna
 • Osallistuminen ainakin Pirkanmaan Junnutourille (PJT) suotavaa, taitojen karttuessa myös Future Tourille (entinen Tsemppitour). Seura maksaa kilpailumaksut + 1 pallokorin/kilpailukierros.
 • PJT:n kotikilpailu pelataan Farmi-kentällä 12.7.2019. klo 17:00 yhteislähtö
 • Hinta 55 € koko kesältä, sisältää ohjauksen, pallot ja Hiisi-kentän käytön treenien aikana. Sisaralennus saman perheen toisesta lapsesta 25% ja kolmannesta 50%.
   

TALENTTIRYHMÄ

Nuorten talenttiryhmä on tarkoitettu junnuille jotka ovat ovat edellisinä kesinä suorittaneet starttiryhän ja haluavat kehittyä pelaajapolulla eteenpäin. Hallitset golfin perusteet, osaat lajitekniikan perusteet ja hieman sääntöjä

Sinulla ei tarvitse vielä olla greencard suoritettu, mutta se voisi olla keskikesän tavoite. Loppukesästä voit osallistua jo matalankynnysen kisoihin Pirkanmaan junnutourille.

Ohjaajana toimii PGA pro Jouni Laine
Harjoitukset torstaisin klo 18-19
Hinta 70 € koko kesä, sis. ohjaus, pallot ja Hiisi-kentän käytön treenien aikana. 
TREENIT ALKAVAT HELATORSTAINA, mukaan mahtuu vielä, ilmottaudu mukaan nettilomakkeella! 

 

JUNIOREIDEN KILPARYHMÄ

Kilparyhmä on tarkoitettu Suomen Golfliiton junioreiden kilpailutoimintaan tähtäävän Hiisi-Golf ry jäsenille. PGA pro Jouni Laine vastaa opetuksesta. 

Harjoitukset torstaisin klo 16.30-18. Harjoitukset alkavat 9.5.2019.
Hinta 160 €, sis. ohjaus, pallot ja Hiisi-kentän käytön.

TREENIT ALKANEET, mukaan mahtuu vielä, ilmoittudu mukaan nettilomakkella.

2019 ILMOITTAUTUMINEN JUNIORIRYHMÄÄN

Ilmoittaudu mukaan Hiisi-golfin junioritoimintaan täyttämällä lomakkeen tiedot. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä markkinointiin. 

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.