Golfin aloitus Hiisi-Golfissa

Golfin aloittaminen Hiisissä on hauskaa ja helppoa!

Tähän osioon olemme koonneet muistilistaa sinulle, joka harkitset tämän hienon lajin aloittamista meillä Hiisissä.

* Ensimmäiseksi sinun kannattaa ilmoittautua alkeiskurssille. Alkeiskurssilta saat tuntumaa mitä golfin pelaaminen on. Golfin harjoittelun lisäksi sinulle kerrotaan perustiedot lajista, välineistä ja muista mieltäsi askarruttavista kysymyksistä.

* Alkeiskurssin suoritettuasi on suositeltavaa treenata tovi itsenäisesti alkeiskurssilla opittuja asioita Hiisin rangella ja harjoitusalueilla sekä tietysti Hiisi-kenttää kiertämällä.

* Kun tuntumaa alkaa löytymään, ilmoittaudu Green Card-kokeeseen. Kokeen tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät  tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti kanssapelaajia vaarantamatta.

* Green Cardin suoritettuasi on aika liittyä golfseuraan saadaksesi tasoituksen. Hiisi-Golf Ry:n jäseneksi voit liittyä täällä , valitse vasemmalta "jäsenhakemus". Jäsenhakemuksen voit täyttää myös klubilla.

* Kapteenin kierros pelataan Hiisi-kentällä, kierrokselle osallistuvat kaikki Hiisin uudet jäsenet. Kierroksen aikana seuran kapteenit kertovat yleisistä golfpeliin liittyvistä käytännöistä, jotta peli on sujuvaa sekä muut kentän käyttäjät huomioivaa.

* Suoritettuasi yllämainitut, suosittelemme pelioikeuden hankkimista, jotta pelaaminen on sinulle edukkaampaa. Hyviä vaihtoehtoja lajia aloittavalle on ainakin par 3 Hiisi-kentän kausikortti ja Farmi-kentälle 10-kortti riippuen tietysti siitä kuinka kovaa golfkärpänen puraisee...

 

Hiisiin olet tietysti myös aina tervetullut ihan vain tutustumaan ja kokeilemaan itsenäisesti lajia, ennen päätöstä golfin aloittamisesta!

 

Caddiemasterit antavat mielellään sinulle lisätietoja kaikesta yllämainitusta.