Reikäpelimestaruus 2019

Farmin reikäpelimestari 2019 Pekka Louhekallio

Reikäpelikilpailu 2019 alkaa maanantaina 15.7. Miesten, naisten  ja seniorimiehet 65 -sarjat ovat yhdistetty yhdeksi yleiseksi sarjaksi, koska naisia kisassa on mukana yksi ja seniorimiehiä 65v. kuusi.

Reikäpeliottelut pelataan Farmilla (18r). Kilpailu pelataan 60 % tasoituksin (max. huomioitava tas. 36). (esim. Matti hcp on 10, hän saa tasoituksen 6, ja taas Heikillä on hcp 20, hän saa tasoituksen 12. Näin ollen Heikki saa kuudella vaikeimmalla väylällä yhden lyönnin eteen.)

Lohkokaavioon merkityt otteluparit sopivat keskenään peliajan sillä aikavälillä, jolla kierros on pelattava. Peliparista paremman reikäpelituloksen pelannut pääsee jatkoon. Mikäli toinen estyy pelaamasta, toinen menee jatkoon. Mikäli molemmat estyvät pelaamasta, arvotaan jatkoon menijä. Kaavioita päivitetään sitä mukaa, kun kierroksia pelataan. Lohkokaaviot tulevat näkyville myös klubin ilmoitustaululle.

Kilpailumaksu on 10 €, ja se suoritetaan caddiemasterille viimeistään ennen ensimmäistä omaa reikäpeliottelua.

Tutustuthan reikäpelin sääntöihin, mikäli reikäpeli ei ole sinulle entuudestaan tuttu pelimuoto.

Epäselvyyksien välttämiseksi molemmat merkitsevät toistensa tuloskortit normaalisti, eli mikäli molemmat pelaavat pallonsa reikään, molempien tulokset merkataan tuloskorttiin pelaajan ja merkitsijän paikalle, ja mikäli toinen ei pelaa reikää loppuun ja antaa reiän vastustajalleen, merkitsee hän itselleen viivan ja vastustajalleen tuloksen, jonka hän olisi todennäköisesti saanut, vaikka reikä luovutettaisiin aikaisessakin vaiheessa. Lisäksi voi merkitä reiän voittajan esimerkiksi ympyröimällä voittajan tuloksen, mutta tulokset tarkistetaan joka tapauksessa caddiemasterien toimesta ennen tulosten julkaisua.

Tasoitus ei muutu kesken kilpailun.

 

Tervetuloa kilpailemaan!

 

Reikäpelikilpailun finaalissa pelasivat Pekka Louhekalllio ja Marko Rantala. Pekka Louhekallio voitti reikäpelimestaruuden 2019 tuloksella 5/4.