Reikäpelimestaruus 2018

Reikäpelikilpailu 2018 alkaa maanantaina 16.7. Miehille ja naisille ovat omat sarjat, mikäli molempiin tulee vähintään 8 osallistujaa. Kilpailun kumpaankin sarjaan otetaan enintään 32 pelaajaa.

Reikäpeliottelut pelataan Farmilla (18r). Kilpailu pelataan 60 % tasoituksin (max. huomioitava tas. 36). (esim. Matti hcp on 10, hän saa tasoituksen 6, ja taas Heikillä on hcp 20, hän saa tasoituksen 12. Näin ollen Heikki saa kuudella vaikeimmalla väylällä yhden lyönnin eteen.)

Parit arvotaan, arvotut parit sopivat keskenään peliajan sillä aikavälillä, jolla kierros on pelattava. Peliparista paremman reikäpelituloksen pelannut pääsee jatkoon. Mikäli toinen estyy pelaamasta, toinen menee jatkoon. Mikäli molemmat estyvät pelaamasta, arvotaan jatkoon menijä.

Kilpailumaksu on 10 €, ja se suoritetaan caddiemasterille viimeistään ennen ensimmäistä omaa reikäpeliottelua.

Ilmoittaudu kilpailuun caddiemasterille viimeistään perjantaina 13.7. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse puhelinnumero ja sähköposti.

Tutustuthan alla oleviin reikäpelin sääntöihin, mikäli reikäpeli ei ole sinulle entuudestaan tuttu pelimuoto.

Peliparit selviävät lohkokaavioista, joka tallennetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sivun alareunaan. Kaavioita päivitetään sitä mukaa, kun kierroksia pelataan. Lohkokaaviot tulevat näkyville myös klubin ilmoitustaululle.

Epäselvyyksien välttämiseksi molemmat merkitsevät toistensa tuloskortit normaalisti, eli mikäli molemmat pelaavat pallonsa reikään, molempien tulokset merkataan tuloskorttiin pelaajan ja merkitsijän paikalle, ja mikäli toinen ei pelaa reikää loppuun ja antaa reiän vastustajalleen, merkitsee hän itselleen viivan ja vastustajalleen tuloksen, jonka hän olisi todennäköisesti saanut, vaikka reikä luovutettaisiin aikaisessakin vaiheessa. Lisäksi voi merkitä reiän voittajan esimerkiksi ympyröimällä voittajan tuloksen, mutta tulokset tarkistetaan joka tapauksessa caddiemasterien toimesta ennen tulosten julkaisua.

Tasoitus ei muutu kesken kilpailun.

 

Tervetuloa kilpailemaan!