Syyskokouksessa mm. muistettiin Raimo Mattssonia kultaisella seura-ansiomerkillä

25.11.2018

Seura-ansiomerkeillä palkitut Petri Huhtasalo ja Raimo Mattsson
Seura-ansiomerkeillä palkitut Petri Huhtasalo ja Raimo Mattsson
Hallitus 2019
Takarivissa Jari Kautiala, Petri Huhtasalo, Hannu Koukkari ja Mikko Kivi. Eturivissä Maarit Laakso, Marika Civill ja Sari Juuti.
Hallitus 2019 Takarivissa Jari Kautiala, Petri Huhtasalo, Hannu Koukkari ja Mikko Kivi. Eturivissä Maarit Laakso, Marika Civill ja Sari Juuti.
Ladykapteeni Maarit Laakso ja kapteeni Pete Huhtasalo
Ladykapteeni Maarit Laakso ja kapteeni Pete Huhtasalo
Homma hanskassa palkinnon saanut Oskari Korhonen
Homma hanskassa palkinnon saanut Oskari Korhonen

Seuran syyskokous pidettiin 28.10. 2018 Lempostuvalla.

Seuran puheenjohtajan kausi oli päätöksessä ja kun muita ehdokkaita ei ollut, valittiin Marika Civill yksimielisesti myös seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Hallituksen kokoonpanosta erovuorossa oli Jonne Mäkelä, Kari Lammi ja Mikko Kivi. Erovuoroisista Mikko oli ilmoittanut olevansa käytettävissä myös kausilla 2019 - 2020. Ehdokkaita hallitukseen oli Mikon lisäksi Maarit Laakso, Marko Rantala ja Hannu Koukkari. Äänestyksen tuloksena hallitukseen valittiin Mikko Kivi, Maarit Laakso ja Hannu Koukkari.

Kapteeniksi valittiin edellisvuoden tapaan Petri Huhtasalo ja Ladykapteeniksi Maarit Laakso.

Seura haluaa kiittää Jonne Mäkelää pitkäaikaisesta työstä seuran hallituksessa ja varapuheenjohtajana. Jonne on ollut eirityisen aktiivinen, usein puuhastelemassa klubilla ja talkoissa ollut iso kantava voima. Kiitämme myös Kari Lemmia hallitustyöstä ja hienosta panoksesta varsinkin kilpailujärjestelyjen osalta, siispä ISO KIITOS kummallekin!

Toiminnatarkastajaksi valittiin Rauno Toikka ja varatoiminnantarkastajaksi Raijja Innala. 

Syyskokokouksesa päätettiin, että kaudella 2019 jäsenmaksut pidetään edellisvuden tasolla, aikuisjäsenmaksu 85 € ja juniorijäsenmaksu 35 €, eikä liittymismaksua peritä

Huomionosoitukset: 

Seura halusi muistaa hopeisella seura-ansiomerkillä Petri Huhtasaloa, joka on toiminut viisi vuotta seuran hallituksessa sekä toiminut seuran kapteenina kolme vuotta.

Seura halusi myös muistaa kultaisella seura-ansiomerkillä Raimo Mattssonia, joka on toiminut aktiivisesti seuran toiminnassa, toimien juniorivalmennustyössä jo yli10 vuoden ajan!

Ravintola Vaihmalan Hovin lahjakortilla seura palkitsi aktiivisia pelaajia, jotka ovat osallistuneet myös kiitettävästi seuran kilpailuihin. Eniten kierroksia kaudella 2018 on pelannut 247 kierrosta Farmilla Jari Lehtonen ja naisista 144 kierroksella Annikki Salmi. Samalla muistimme myös palvelupäällikkö Eeva Isotaloa, joka on luotsannut kuluneen kauden caddiemasterpalvelut kiitettävästi.

Puheenjohtaja valitsee Homma Hanskassa palkinnon saajan vuosittain syyskokouksessa ja valittu henkilö saa tämän palkinnon vuodeksi kotiin.
Perustelut valintaan: Erityisen suurta ahkeruutta harjoittelussa, huikeaa kehitystä kauden aikana, taistelu seuranmestaruudesta, Lempäälän kunnanmestaruuden voitto - Homma hanskassa palkinto vuonna 2018 annettiin Oskari Korhoselle.

Vuoden 2018 Hiisiläiseksi äänestettiin Hannu Koukkari.

Seura toivottaa hallitukseen valituksi tulleille ja palkituille onnittelut!