3-Scramblessa juhlittiin huikeita tuloksia ja holaria!

10.6.2018

Olli Kallio
Olli Kallio

Lauantaina 9.6. Farmi -kentällä pelattiin kolmen hengen scramble 12 joukkueen voimin.

Lauantaina 9.6. pelatussa 3-Scramblessa kisasi yhteensä 36 pelaajaa. Kilpailun taso oli todella korkea ja erot joukkueiden välillä olivat minimaalisia. Joukkueiden tasoituksesta huomioitiin 15% pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta, mutta pelaajien tasoitus ei kuitenkaan voinut olla suurempi kuin matalimmalla tasoituksella pelaavan pelitasoitus.

 

Voittajiksi selviytyivät Kari Lammi, Raija Lammi ja Joona Lammi, jotka pelasivat nettotuloksen 57 lyöntiä. Toiseksi tuli joukkue Teemu Haavisto, Olli Kallio ja Juhani Kallio tuloksella 58 lyöntiä. 59 lyönnin tuloksella kolmansiksi pelasivat Jusa Lindström, Henri Korko ja Harri Tuononen, mutta valitettavasti kisan ollessa tasoituksellinen, ei joukkue valitettavasti Hiisi-Golfin kilpailusäännöistä johtuen ilman jokaisen pelaajan voimassa olevaa EGA-tasoitusta ollut oikeutettu palkintoihin, joten kolmansina palkittiin Tuomas Ali-Löytty, Peetu Lipsanen ja Hannu Lipsanen tuloksella 59 lyöntiä. Parhaan scratch-tuloksen pelasivat Teemu Haavisto, Juhani Kallio ja Olli Kallio tuloksenaan 61 lyöntiä eli 7 lyöntiä alle kentän ihannetuloksen.

 

Kuten sanottu, kilpailun tulostaso oli huikea, mutta kilpailun kruunasi Olli Kallion (HSG) holari 9. väylällä. Mailana Ollilla oli unelmalyönnissään Titleistin Ap2 P -maila ja pallona Srixonin Z-star XV. Olli kertoi, että hän oli ennen lyöntiään sanonut pelikavereilleen 8. väylän greenillä, että nyt pitää tehdä holari. Ollin pareina scramblessa pelasi Teemu Haavisto ja Juhani Kallio. Onnittelut Ollille!

 

Kaiken kaikkiaan tulostaso oli kova ja kilpailu erittäin onnistunut. Onnittelut kilpailijoille hyvästä pelistä ja kiitokset osallistumisesta!

 

Tulevia kilpailuja silmällä pitäen Hiisi-Golfin kilpailusääntöihin on hyvä tutustua täältä. Seuraava kilpailu on perinteinen Juhannuskisa 22.6., jossa pelataan juhannusaaton kunniaksi Farmi 9r. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa juhannuksen vietto, joten muistakaa ilmoittautua mukaan! :-)