Seniorien viikkokisat 2018

25.5.2018

Seniorien viikkokisat käynnistetään torstaina 7.6.2018. Viikkokisat, joita järjestetään 16 kertaa, pelataan torstaisin vuoroviikoin Farmi- ja Hiisikentillä. Parittomina viikoilla pelit ovat Farmilla ja parillisilla Hiisillä. Kisaan voi osallistua koko torstaipäivän. Torstaiaamuisin kello 09:30 ja iltapäivisin kello 17:00 alkaen pyritään varaamaan senioreille muutama lähtö (poikkeuksena to 9.8, jolloin kisa voidaan pelata vasta iltapäivällä), jotta oppisimme tuntemaan toisemme paremmin ja voisimme vaihtaa mielipiteitä senioritoiminnan kehittämisestä seurassamme. Lähtöihin yritetään sijoittaa yksi kokeneempi seniorigolfari (kummi), joka voi kierroksen aikana pyydettäessä antaa vinkkejä siitä, mitä asioita golfkentällä on syytä huomioida.

Naiset ja miehet kisaavat samassa sarjassa. Viikkokisojen pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Maksimi pelitasoitus on 36. Hiisillä pelitasoitukseen huomioidaan 70% pelaajan tasoituksesta. Hiisillä pelataan kaksi kierrosta eli yhteensä 12 väylää. Farmilla pelataan yksi 9 väylän kierros. Tulospalveluun käytettävän NexGolfin teknisten rajoitteiden vuoksi Hiisin tuloksiin syötetään väylille 13 – 18 suhteutetun tasoituksen mukainen tulos, joka antaa 2 bogeypistettä väylää kohden. Tämä on kaikille sama eikä vaikuta sijoituksiin mitenkään.

Huomioikaa Hiisikentälle alla oleva tarjous, joka koskee Farmin kausi- tai farmikortin ostaneita henkilöitä.

Kausikortti
Voimassa 1.4.-30.10.2018

 

 normaalihintatarjoushinta
Farmi-kentän kausikortin* tai farmikortin* ostaneille
HSG:n jäsen60 €30€
HSG:n JR jäsensisältyy jäsenmaksuun 
vieras120 €60 €
vieras JR60 €30 €


*hinnat Farmi-kentälle täällä


Viikkokisojen aikataulut ovat siis seuraavat:Viikkokisan osallistumismaksu on 3 € + greenfee. Viikkokisaan osallistuja saa tuloskorttiinsa leiman ja kaikkien osallistujien on palautettava tuloskorttinsa. Kukin pelaaja saa pelata vain yhden kilpailun pelipäivänä.

Tulokset julkaistaan seuraavan päivän aikana ilmoitustaululla ja Hiisi-Golfin nettisivuilla. Viikon voittaja saa palkinnoksi 20 € lahjakortin Hiisin GolfSky-myymälään tai 10 korin pallokortin.

viikko

päivämäärä

kenttä

23

7.6.2018

 

Farmi

24

14.6.2018

Hiisi

25

21.6.2018

 

Farmi

26

28.6.2018

Hiisi

jne.

Kokonaiskilpailu
Viikkokisan viisi parasta pelaajaa saavat sijoituspisteitä seuraavasti:

sijoitus

pisteet

1.

10

2.

7

3.

5

4.

3

5.

1


Kauden viimeisen kisan (20.9) jälkeen jokaiselta huomioidaan 10 parasta sijapistettä. Näistä jokaisella 5 parasta Hiisiltä ja 5 parasta Farmilta. Kolmelle parhaalle seniorille järjestetään jokin yllätyspalkinto.

Kauden kokonaisvoittaja saa kiinnityksen Hiisi-Golfin seniorien kiertopalkintoon ja kunnian säilyttää palkintoa seuraavan vuoden ajan. Kolmella kiinnityksellä pelaaja saa palkinnon omakseen.

Vielä muistutuksena, että kaikki vuonna 2018 tai sitä ennen 50 vuotta täyttävät/täyttäneet naiset ja miehet ovat senioreita.

Peleissämme ei tarvitse kiirehtiä. Otamme pelin rauhallisesti ja nautinnollisesti. Pistebogey antaa anteeksi yksittäiset epäonnistuneet väylät ja peleissä on mahdollisuus parantaa omaa kuntoa pelitaidon ohessa. Toivotaan, että saadaan paljon uusia senioreita toimintaan mukaan!