Tiedote talviajan aukiolosta ja caddiemasterpalvelusta

2.11.2016

Marraskuun alusta alkaen suljettiin Hiisi-kenttä, klubin range ja harjoitusalueet talvikaudeksi. Myös uusi range päätettiin sulkea 2.11. alkaen. Farmi-kentällä pelit jatkuvat lumen tuloon asti.

Ennen kentälle saapumista kannattaa varmistaa Farmi-kentän päivittäinen aukiolo kenttäyhtiön kotisivuilta tai Nexgolfista (=onko kenttää suljettu).

Pelikauden hiljentyessä caddiemaster ei palvele säännöllisin ajoin Taukotuvalla. Käytössä on itsepalvelu, niinä aikoina kun henkilökuntaa ei ole paikalla.

KIERROSVARAUKSET

Peliaikoja voi edelleen varata Nexgolfista. (HSG jäsenet omilla jäsentunnuksilla osoitteessa hsg.nexgolf.fi ja vieraspelaajat osoitteessa teetime.fi)

TAI

"Pallorännimenetelmänä" Taukotuvan tiskillä olevalle kierroslistalle.

HUOM! Nexgolfiin tehdyt varaukset ovat aina etusijalla, eli Taukotuvan kierroslistalle ilmoittautunut pääsee kentälle nexgolfissa varanneiden jälkeen, mikäli päällekkäisyyksiä tapahtuu. Kentällä ei pääsääntöisesti ole ruuhkaa.

Ohjeistus green fee-maksujen suorittamisesta löytyy Taukotuvan tiskiltä (niinä aikoina, kun henkilökuntaa ei ole paikalla Taukotuvalla).

Green fee ma-pe: 15 € / 9r ja 25 € / 18r
Green fee la-su ja arkipyhät: 20 € / 9r ja 30 € / 18r

Farmikortilla ja kesäkausikorteilla 5 € / kierros

 

Palvelupäällikkö Eeva Isotalo on tavattavissa erikseen sopien, soittele 040 5737 917 tai laita sähköpostia eeva.isotalo@farmigolf.com