Klubin henkilökunta esittäytyy

1.6.2016

ylhäällä vasemmalta: Teemu, Joni, Jenna edessä: Eeva
ylhäällä vasemmalta: Teemu, Joni, Jenna edessä: Eeva

Teemu Haavisto
caddiemaster

Moro!

Olen Teemu Haavisto, tämän kevään tuore teekkari Lempäälästä, opiskeluaikana asun kuitenkin Tampereen sydämessä, eli Hervannassa. Toimin tänä kesänä Hiisissä caddiemasterina ja monelle olen varmasti tuttu kaveri peli- ja harjoitusviheriöiltä. Kesän aikana toivonkin törmääväni niin vanhoihin kuin uusiin golfin harrastajiin. Omasta puolestani toivotan kaikille HSG:n jäsenille ja vieraspelaajille aurinkoista golfkesää, ainakin pelien suhteen. Nähdään kentällä!

 

Joni Kitti
caddiemaster

Olen 30-vuotias ja kotoisin Pellosta, ammatiltani olen Hiihdonopettaja/Matkailupalvelujen tuottaja. Töihin tänne hain koska olen erittäin kiinnostunut golfista. Olen työskennellyt myös Keimolan-golfkentällä yhden kesän. Olen opiskellut Ruotsissa, ja Norjassa olin puolitoista vuotta kalatehtaalla.

Tavoitteitani on positiivisen ilmapiirin rakentaminen sekä kauden loputtua pelata par-in.

When you stop learning you start dying.

 

Jenna Lammi
caddiemaster

Moikka!

Olen Jenna Lammi, 20-vuotias oikeustieteen ylioppilas Turusta. Alun perin olen kotoisin Oulusta, mutta suurimman osan elämästäni olen asunut Lempäälässä, ja täällä siis tämänkin kesäni vietän. Todennäköisesti olenkin jo monelle hiisiläiselle tuttu naama aikaisemmilta vuosilta, sillä työskentelen nyt kolmatta kesää Hiisi-Golfissa caddiemasterina. Tämä kesä tulee ainakin kulumaan tiiviisti golfin parissa niin töiden kuin vapaa-ajankin puolesta, ja syksyllä palaan takaisin Turkuun aloittelemaan toista opiskeluvuottani oikeustieteellisessä.

Odotan kesän aikana tapaavani paljon iloisia golfareita niin klubilla kuin kentälläkin. Toivottavasti säät suosisivat meitä, jotta pääsisimme viettämään mahdollisimman paljon mukavia hetkiä golfin merkeissä. Aurinkoista kesää kaikille – nähdään Hiisi-Golfissa!

 

Eeva Isotalo
palvelupäällikkö

Ensimmäiset hetket golfpallojen parissa koin aika tarkalleen 20-vuotta sitten, kun kesäiltaisin "pääsin" juuri avatulle Hiisin rangelle keräämään palloja pikkukäsin peltiämpäreihin. Täydestä peltiämpäristä sain palkkioksi 1 markan tai muuta mukavaa.
Sen kesän jälkeen töitä on tullut tehtyä näissä maisemissa useana muunakin kesänä kentänhoitajan ja caddiemasterin työtehtävissä.
 
Golfia tykkään käydä pelaamassa säännöllisen epäsäännöllisesti. Ykkösharrastukseni on omat hevoset, joista toisella kilpailen päälajina kenttäratsastus.

Oikein mukavaa pelikesää ja hyviä lyöntejä kaikille seuran jäsenille ja vieraspelaajille!