Jäsenmaksulasku on nyt mahdollista saada paperilaskun sijaan sähköisesti

4.12.2015

On taas jäsenmaksulaskutuksen aika vuodesta. Tänä vuonna voit valita, haluatko laskun perinteisen paperilaskun sijaan sähköisessä muodossa.

Haluan laskun paperilaskuna: 

Käy tarkistamassa NexGolf -ohjelmassa, että osoitetietosi ovat oikein. 


Haluan laskun sähköpostiin ja NexGolf-ohjelman omille jäsensivuille: 

Viimeistään sunnuntain 6.12. aikana käy muuttamassa NexGolf -ohjelmassa jäsentietoihisi kohta "Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti" KYLLÄ -asentoon sekä lisää sähköpostiosoitteesi "laskutussähköpostiosoite" -kenttään TAI ilmoita palvelupäällikkö Eeva Isotalolle eeva.isotalo@farmigolf.com halukkuudestasi saada jatkossa laskusi sähköpostiisi. 


Huomaathan, että kyseessä ei ole E-lasku, vaan lasku tulee sähköisenä omalle NexGolf -sivustollesi, josta lähetetään suora linkki sähköpostiisi. Laskun tiedot näkyvät myös suoraan sähköpostiviestissä virtuaaliviivakoodeineen, joten maksaminen verkkopankissa on entistä helpompaa. 

 

Lisätietoja ja ohjeita sähköisestä laskutuksesta 

Sähköisesti lähtevistä laskuista lähtee laskun päivämäärällä sähköpostiviesti sähköpostiosoitteeseesi. Viestissä on laskun tiedot sekä linkki NexGolfiin. Linkki vie kirjautumissivulle, josta sinut ohjataan onnistuneen kirjautumisen jälkeen omiin laskuihin, joissa uusi lasku näkyy. Voit halutessasi tulostaa laskun tätä kautta. Kirjautuminen ei ole välttämätöntä. Laskun voi maksaa helposti sähköpostissa näkyvien tietojen pohjalta. 

 

Saat halutessasi myös muiden perheenjäsentesi laskut omaan sähköpostiisi, jolloin myös heidän laskut tulevat omalle NexGolf – sivullesi näkyviin – ILMOITA TÄSTÄ ERIKSEEN EEVALLE. 

Pääset selaamaan laskuja seuraavasti:

1) Mene hsg.nexgolf.fi -kirjautumissivulle

2) Kirjaudu sivulle omilla tunnuksilla (Kirjautumisohje NexGolf -ohjelmaan löytyy kotisivuilta, http://www.hiisi-golf.fi/ajanvaraus/nexgolf-ohje/)

3) Valitse ’SÄHKÖISET LASKUT’

4) Klikkaa laskun numeroa jota haluat tarkastella, niin PDF-muodossa oleva lasku aukeaa. Voit tarvittaessa myös tulostaa laskun.

 

Kun lasku on maksettu, se siirtyy laskuarkistoon. Omissa laskuissa näkyvät vain sähköisen laskutuksen käyttöönoton jälkeen luodut laskut.