Valopallokisa syksyisissä tunnelmissa Farmilla

3.10.2015

kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola
kuva: Tapio Sarpola

Perjantaina maassa riehuneen Valio-myrskyn tuulet ylsivät myös hieman Farmille tuomaan kisaajille lisähaastetta peliin

Valopallokisa järjestettiin perjantaina 2.10. Viimeksi valopallokisa on pelattu meillä vuonna 2011. Perinteisesti kisa on pelattu aina Hiisi-kentällä, mutta tänä vuonna päätettiin kisa toteuttaa kokeilumielessä Farmilla. Farmilla pelattiin viisi väylää. Väylät olivat 1, 2, 3, 8 ja 9.

Teeboxeissa paloivat myrskylyödyt. Aurauskepit olivat merkkinä vesiesteiden ja bunkkeireiden läheisyydessä. Lipputangoissa paloivat ledivalot. Heijastimia ja ledejä oli laitettu merkiksi myös mm. 150 m merkkipaaluihin. 

Osallistujia valopallokisassa oli mukavasti, 23 pelaajaa. Kilpailu aloitettiin puoli kahdeksalta illan hämärtyessä yhteislähtönä. 

Pelimuoto oli tasoituksellinen lyöntipeli. Kilpailijat saivat pelitasoitukseksi 5/18 slopesta.

Kisan jälkeen tuloksia odotellessa kisaajat saivat nauttia iltapalaa Taukotuvan takkatulen äärellä. Tarjolla oli grillimakkaraa, kaiser- ja italiansalaattia sekä yrttivoipatonkia.

Parhaiten kisassa pelasi Kari Lammi, pelaten nettotuloksen 20. Toisena oli Hannu Koukkari, nettotulos 21. Kolmanneksi pelasi Raimo Mattsson nettotulos 22. Tuloksen 22 pelasi myös viisi muuta kisaajaa, pienempi slope ratkasi heidän paremmuusjärjestyksen.

Tulokset

Kiitos kaikille osallistujille ja katsojille kivasta kisaillasta! Valopallokisa järjestetään ensi vuonna uudestaan, otammekin mielellämme palautetta vastaan ensi vuoden kisaa ajatellen.  

 

Liitteet