Hiisi-Golf hienosti toinen Pirkanmaan Junnutourin kokonaiskilpailussa!

23.7.2014

GPi:n järjestelyt olivat tälläkin kertaa "vimosen päälle"
GPi:n järjestelyt olivat tälläkin kertaa "vimosen päälle"
Runsaslukuinen kilpailijajoukko koolla saamassa opastusta
Runsaslukuinen kilpailijajoukko koolla saamassa opastusta
Aleksi avaamassa ykkösellä. Nuorimmilla sai olla oma caddie mukana.
Aleksi avaamassa ykkösellä. Nuorimmilla sai olla oma caddie mukana.

Junnutourin finaali pelattiin 23.7.2014 upeassa helteisessä säässä Golf Pirkkalan etuysillä. Hiisi-Golf johti sarjaa kuuden osakilpailun jälkeen 10 pisteellä, toisena oli Tammer-Golf ja kolmantena Pirkkala pisteen Tammerin perässä. Osakilpailun voittaja saa normaalisti 25 p., toinen 18 p. ja kolmas 15 p. Joukkuekisaan lasketaan kahden parhaan pelaajan pistebogey-tulos muunnettuna18 reiän muotoon. Finaalissa jaetaan kuitenkin kaksinkertaiset pisteet, joten kaikilla kolmella oli mahdollisuudet mestaruuteen. Pirkkala oli panostanut vahvasti. Mukana oli 36 kilpailijaa, joista yli puolet edusti kotiseuraa GPi:aa. Hiisistäkin oli 8 pelaajaa. 

Joukkuekilpailun pistelaskun ansiosta kaikkien ei siis tarvitse onnistua joka kerta. Junnutour on koulujen lomakaudella pelattava matalan kynnyksen sarja, jossa ensikertalaiset pääsevät mukavassa ilmapiirissä kokeilemaan kilpailemista ja tutustumaan maakuntamme hienoihin golfkenttiin. Golfin kilpailutoiminta tasoitusjärjestelmineen antaa kaikille lajin harrastajille mukavasti haastetta, kaikki vaan rohkeasti mukaan pelaamaan oman seuran ja muidenkin seurojen kilpailuihin - iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Pirkkala valtasi murskaavan oloisesti poikien sarjassa 2 ja tyttöjen sarjassa 5 kärkisijaa vieden edellisvuoden tapaan yleismestaruuden. Voittajalle ansaitut onnittelut! Voiton lisäksi varmistui, että ensi vuonnakin finaali pelataan Pirkkalassa, jossa puitteet ja panostus ovat aina olleet kohdallaan. Hiisin pelaajista kolme pääsi pudottamaan tasoitustaan, jota on pidettävä hienona saavutuksena kilpailutilanteessa. Muutkin pelasivat "bufferiin", eli kenelläkään ei tasoitus noussut.

Hiisi-Golf säilytti kokonaiskilpailun hopeasijan, vaikka taipuikin finaalissa kolmanneksi pisteellä Tammer-Golfille. Upea suoritus junnuilta, kiitos myös huoltojoukoille. Kesälomakaudella ei ole aina niin helppoa saada junnuja virkeänä pelaamaan aamuvarhaisella ympäri Pirkanmaata. Aktiivisimmat saivat bongattua puoli-ilmaiseksi 7 hienoa kenttää ja ystävyyssuhteitakin on syntynyt matkan varrella. Ensi kesänä uudestaan, nyt vaan "leuka rintaa ja reenaamaan", jotta saadaan "kannu kotiin" Lempäälään!


Junnutoimikunta toivottaa kaikille  lämpimiä loppukesän kelejä!
Muistakaahan pelailla ja junnutreenit jatkuvat edelleen...

Linkki Pirkkalan kilpailun tuloksiin.
Linkki Pirkanmaan Junnutourin sivuille.