Hyväntekeväisyysgolfkisan tuotto lahjoitettiin pienille potilaille.

24.5.2005

Tampereen lastenklinikan pieni potilas, Milla 11 v, askarteli Hiisi-Golfille kiitokseksi kauniin kukkaviirin.
Tampereen lastenklinikan pieni potilas, Milla 11 v, askarteli Hiisi-Golfille kiitokseksi kauniin kukkaviirin.
Lastenklinikan ylilääkäri Per Ashorn lahjoitti Hiisi-Golfille afrikkalaisen patsaan, joka symboloi lapsia auttavia käsiä
Lastenklinikan ylilääkäri Per Ashorn lahjoitti Hiisi-Golfille afrikkalaisen patsaan, joka symboloi lapsia auttavia käsiä
Kuvassa vasemmalta Pentti Salo, Jari Mikkola, Mia Mikkola ja Per Ashorn.
Kuvassa vasemmalta Pentti Salo, Jari Mikkola, Mia Mikkola ja Per Ashorn.

14.5.2005 Farmi-kentällä pelatun hyväntekeväisyyskilpailun tuotto 1679,07 euroa lahjoitettiin lyhentämättömänä Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Kesäisenä tiistaiaamuna Hiisi-Golfin kapteeni Pentti Salo, toiminnanjohtaja Mia Mikkola ja hyväntekeväisyysgolfin ideoija Jari Mikkola suuntasivat sekki kainalossaan TAYS:n lastenklinikalle.
- Heti ulkoaulassa meitä vastaan käveli äiti kantaen kantokopassa pienen pientä vauvaa. Siinä viimeistään tajusi, kuinka tärkeällä asialla tässä oikein ollaan, toteaa Mia Mikkola.

Lastenklinikan ylilääkäri Per Ashorn, Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n yhteyshenkilö, tutkimussihteeri Zoe Virmaa sekä sairaanhoitaja ja lastenklinikan tiedottaja Marja-Leena Ruuhi ottivat hiisi-golfilaiset vastaan. He kertoivat Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikan toiminnasta. Klinikka koostuu kuudesta osastosta, joissa on yli 100 sairaalasijaa, laajasta poliklinikasta ja lasten kotisairaalasta. Perhehoito korostuu eri yksiköiden toiminnassa. Lastenklinikan hoitotyön keskeiset periaatteet ovat turvallisuus, perhekeskeisyys ja yksilöllisyys.

Ashorn ja Virmaa esittelivät vierailleen myös edellisenä päivänä avattua, vielä uutuuttaan kiiltävää infektio-osastoa. Per Ashorn kertoi, että lahjoitusvarat ovat tärkeä osa lastenklinikan toimintaa.
- Lahjoitusten avulla klinikalle hankitaan mm. keskoskaappeja ja valvontamonitoreja, mutta myös lasten viihtyvyyttä lisääviä pelejä ja tietokoneita osastoille.
Hiisi-Golfin hyväntekeväisyysgolftapahtuman tuotto oli lyhentämättömänä 1679,07 euroa. Lastenklinikan väki otti sekin vastaan hyvillä mielin.
- Hyväntekeväisyysgolftapahtuma on todella hyvä idea ja toivomme tapahtumalle menestystä jatkossakin, toivotti Marja-Leena Ruuhi. Hän toi osastolta tullessaan Hiisi-Golfille lahjaksi pienen Milla-tytön tekemän kukkaviirin, joka on Millan kiitos kaikille lahjoituksen tehneille.
- Suunnittelemme lastenklinikan seinälle puuta, johon jokainen lahjoituksen tehnyt taho saa laatalla nimikoidun lehden ja toivomme, että saamme nimikoida yhden lehden Hiisi-Golf ry:lle, kuvailee Ashorn.

Sehän on meille kaikille suuri kunnia! Pelipäivä oli mukana olleille varmasti miellyttävä kokemus ja mikäpä sen parempaa kuin tieto siitä, että osallistumisemme ansiosta jonkun pienen potilaan päivä klinikalla voi olla hieman valoisampi.
- Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Hiisi-Golfissa järjestettiin tällainen hyväntekeväisyystapahtuma ja käynti lastenklinikalla varmisti sen, että työtä jatketaan entistä innokkaammin, toteavat Pentti Salo ja Jari Mikkola kuin yhdestä suusta.

Hiisi-Golf ry kiittää kaikkia lahjoittajia ja yhteistyökumppaneita sekä pelaajia osallistumisesta hyväntekeväisyyskisaan.