Farmi-kotikenttäsopimus allekirjoitettu

3.4.2005

Jorma Soini (vas), Pekka Isotalo ja Jukka Huilla
Jorma Soini (vas), Pekka Isotalo ja Jukka Huilla
Isoperi Oy:n toimitusjohtaja, kenttämestari Pekka Isotalo
Isoperi Oy:n toimitusjohtaja, kenttämestari Pekka Isotalo
Hiisi-Golfin puheenjohtaja Jukka Huilla
Hiisi-Golfin puheenjohtaja Jukka Huilla

Hiisi-Golf ry ja kenttäyhtiö Isoperi Oy ovat su 3.4.2005 allekirjoittaneet merkittävän ja pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Sopimus koskee parhaillaan laajennuksen alla olevan Farmi-kentän käyttöä Hiisi-Golfin kotikenttänä. Sopimus on voimassa 10 vuotta 1.1.2006 alkaen.

Sopimus allekirjoitettiin ja julkistettiin tuoreeltaan Hiisi-Golfin kevätkokouksen yhteydessä. Hiisi-Golfin puheenjohtaja Jukka Huilla ja Isoperi Oy:n toimitusjohtaja, kenttämestari Pekka Isotalo kiittelivät puheenvuoroissaan syntynyttä yhteistyötä.

Nyt tehty pitkäaikainen kotikenttäsopimus täyttää Suomen Golfliiton vaatimukset golfseuran kotikentästä. Sopimus on voimassa automaattisesti toisiaan seuraavin 10-vuotisjaksoin 1.1.2006 alkaen. Sopimus on molemmin puolin irtisanottavissa päättymään meneillään olevan 10-vuotisjakson lopussa, mikäli irtisanominen toteutetaan vähintään viisi (5) vuotta ennen sopimuskauden päättymistä.

Hiisi-Golf ry ei suorita kotikenttäoikeudesta erillistä korvausta Isoperi Oy:lle. Sen sijaan Hiisi-Golf vastaa pelikauden ja päivittäisten aukioloaikojen aikana Farmi-kentän ajanvarauspalveluista ja Farmi-kentän pelaajilta perittävien kierros-, sarja-ja kausilippujen perimisestä Isoperi Oy:n lukuun.

Syntyneen sopimuksen myötä Hiisi-Golfin jäsenillä on nyt käytettävissään kolme edullista vaihtoehtoa. Maksamalla pelkän Hiisi-Golfin jäsenmaksun, pääsee kiertämään vapaasti 6-reikäistä Hiisi-harjoituskenttää. Jäsenmaksuun kuuluu myös muita jäsenetuja. Mikäli jäsen haluaa myös Golfliiton tasoituskortin, jäsenen tulee lisäksi hankkia joko Farmi-kentän 10-kortti tai kausikortti tai Lepaa-kentän kausikortti.

Tasoituskelpoinen ja 6-reikäinen Farmi-kenttä on parhaillaan laajennustyön alla. Rakenteilla on kolme lisäreikää. Kaikkien osapuolien toivomat laajennustyöt aloitettiin virallisesti yhteisillä kivenkeruutalkoilla elokuussa 2004. Muuten sateiseen kesään sattunut erittäin suotuisa sääjakso antoi vauhtia väylänurmien itämiseen ja orastumiseen. Kun nurmien talvehtiminenkin on sujunut suotuisasti, kenttämestari Pekka Isotalo odottaa uusien väylien olevan pelattavissa jo elokuussa 2005. Uudet väylät lisäävät merkittävästi Farmi-kentän kiinnostavuutta pelaajien keskuudessa.

Kevät etenee Lempäälässä vauhdilla. Kenttämestari Isotalon arvion mukaan Hiisi- ja Farmi-kentillä päästään pelaamaan reilusti huhtikuun puolella, ehkä jo parin viikon sisällä. Hiisi- ja Farmi-kentät avautunevat kesägreeneille ensimmäisinä Pirkanmaalla. 

-rme