Syyskokous - Hallitukseen uusia jäseniä ja ahkerat palkittiin

26.10.2019

Homma hanskassa palkinto meni vuonna 2019 Jouni Laineelle. Palkinto luovutetaan Jounille myöhemmin syksyllä.
Homma hanskassa palkinto meni vuonna 2019 Jouni Laineelle. Palkinto luovutetaan Jounille myöhemmin syksyllä.
Palkittuja: Mikko Kivi, Sari Juuti, Hannu Koukkari, Jari Kautiala ja Marika Civill
Palkittuja: Mikko Kivi, Sari Juuti, Hannu Koukkari, Jari Kautiala ja Marika Civill
Kauden 2020 hallitus: Marko Rantala, Risto Mikkola, Mikko Kivi, Hannu Koukkari, Jari Kautiala ja Marika Civill. Kuvasta puuttuu Maarit Laakso.
Kauden 2020 hallitus: Marko Rantala, Risto Mikkola, Mikko Kivi, Hannu Koukkari, Jari Kautiala ja Marika Civill. Kuvasta puuttuu Maarit Laakso.

Seuran syyskokous pidettiin lauantaina 26.10.2019 Lempostuvalla. Paikalla oli valitettavan vähän jäseniä, mutta kahvi ja pulla maistui sitäkin maukkaammalta pienemmälle porukalle.

Kokouksessa valittiin hallitukseen erovuoroisten paikalle uudet jäsenet. Erovuorossa oli Petri Huhtasalo, Sari Juuti ja Jari Kautiala, sekä varajäsen Esa Siren.
Jari Kautiala oli ilmoittanut olevansa käytettävissä tulevallakin kaudella ja hänet valittiin uudelleen hallitukseen. Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Marko Rantala ja Risto Mikkola. Myös Esa Siren valittiin jatkamaan varajäsenenä.
Onnittelut valituille ja kiitokset ahkerasta hallitustyöstä Petelle ja Sarille.

Toiminantarkastajaksi kokouksessa valittiin hallituksen esityksestä Rauno Toikka.

Seuran kapteenina jatkaa Petri Huhtasalo ja ladykapteenina Maarit Laakso.

Hallitusksen esitys jäsenmaksuista hyväksyttiin.
Aikuisjäsenmaksu 85 € ja juniorijäsenmaksu 35 €.
Eräpäivä 15.1.2020 ja muistutuslaskuun lisätään 5 € muistutusmaksu.
Lasku jäsenmaksusta lähetetään sähköpostiin sekä NexGolf-jäsen/ajanvarausjärjestelmään. Mikäli jäsenellä ei ole sähköpostia käytössään, siitä tulee informoida siitä palvelupäällikkö Eeva Isotaloa, jotta hänelle lähetetään lasku paperisena.
Huom! Muistakaa tarkistaa NexGolf järjestelmästä, että teillä on siellä ajantasalla olevat yhteystiodot!

Muistamiset:

Seura halusi muistaa hopeisella seura-ansiomerkillä henkilöä, joka on toiminut lähes kymmenen vuotta seuran hallituksessa toimien myös varapuheenjohtajana. Hän on ollut ahkera puuhamies aina talkoissa ja muissa kunnostustehtävissä – Jonne Mäkelä
Hopeista seura-ansiomerkkiä hallitus esitti myös henkilölle, joka on toiminut hallitus- ja toimikuntatehtävissä kahdeksan vuotta ja seuran puheenjohtajana viisi vuotta – Marika Civill
Seura halusi muistaa pronssisella seura-ansiomerkillä henkilöä, joka on työskennellyt seuran pelaajien eteen palvelupäällikkönä suurella ahkeruudella viiden vuoden ajan, eritoten kuluneena kautena saanut kentän hienoon kuntoon - kenttäyhtiön tj Eeva Isotalo
Pronssimerkillä muistettiin myös seuran n 5 vuotta hallitustyöskentelystä ja aktiivisesta toiminnasta – Mikko Kivi ja Jari Kautiala, sekä seuran hallitustyöskentelystä ja eritoten aktiivisesta ja idearikkaasta toiminasta seuran junioreiden hyväksi – Sari Juuti
Edelleen pronssimerkillä useana vuonna hyvästä ja aktiivisesta toiminnasta seuran senioritoiminnan eteen tehnyt – Tapio Sarpola
Pronssimerkillä myös viimeisenä, vaan ei vähäisempänä, henkilön, joka on toiminut seuran hallituksessa, ollut ahkera puuhamies ja aktiivinen pelaaja kuin myös kilpailija niin seuran omissa kuin muissakin kilpailuissa useasti myös palkintosijoja saavuttaen - Pekka Louhekallio

Vuoden Hiisiläiseksi 2019 äänestettiin Hannu Koukkari.

Puheenjohtaja valitsee Homma Hanskassa palkinnon saajan ja valittu henkilö saa tämän palkinnon vuokseksi kotiin.
Perustelut: Tämä henkilö on tehnyt jo parin vuoden ajan huikeaa työtä seuran eteen erityisen suurella panostuksella ja ahkeruudella, sekä positiivisella asenteella. Hän on saanut huimasti positiivista palautetta ja voimme iloksemme todeta yhteistyömme jatkuvan myös tulevalla kaudella.
Homma hanskassa palkinnon vuonna 2019 saa PGA Pro Jouni Laine

Onnittelut myös kaikille ahkerille!

Syyskokouksen päätteeksi arvottiin kaikkien seuran kilpailuissa käyneiden (1 ääni/kilpailuosallistuminen) kesken seuran kahden päivän pelimatkan vuonna 2020. Pelimatkan voitti Tuomas Isoaho, onnittelut!
Pelimatkan kohde ja ajankohta on vielä auki, mutta siitä informoidaan heti kun lisätietoja on saatavilla.

Seuran hallitus haluaa kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta ja toivottaa kaikille oikein hyvää syksyä ja joulun aikaa. Seuratkaa säännöllisesti seuran kotisivuja / FB sivuja, missä tiedotamme ajankohtaisista asioista.

-Hiisi-Golf ry hallitus