Farmi-kenttä on avoinna ma 8.4 klo 13 alkaen

8.4.2024

9-reikäinen Farmi-kenttä on avoinna kesäviheriöille ma 8.4.2024 klo 13 alkaen!

Ajanvaraus 
Ajanvaraus on käytössä ja se on avattu nexgolfiin. Suosittelemme varaamaan peliajat omilla jäsentunnuksilla nexgolfista HSG:n jäsenet hsg.nexgolf.fi vieraspelaajat teetimestä 

Toimisto
Caddiemaster palvelee Taukotuvalla eli vihreässä hirsimökissä Farmi-kentän 1-teen vieressä. Taukotuvalta voi ostaa pientä purtavaa ja juotavaa sekä proshop -tuotteita.

Maksut
Green fee HSG jäsenet:
22€ / 9 reikää ja 36€/ 18reikää

Green fee vieraspelaajat:
25€ / 9 reikää ja 39€/ 18reikää


Kierrosmaksu hoidetaan aina ennen pelikierrokselle lähtöä! 


Maksutapoina meille käy: 

- käteinen ja yleisimmät pankkikortit CM-toimistolle toimiston aukioloaikoina

- Mobile Pay, käyttöpaikkanumero on 60692. QR-koodi on mm. 1-teen ilmoitustaululla ja Taukotuvan ulko-ovessa.

- vieraspelaajat voivat varata JA maksaa lähtöjä www.teetime.fi

- Mobile Pay, käyttöpaikkanumero on 60692. QR-koodi on mm. 1-teen ilmoitustaululla ja Taukotuvan ulko-ovessa. Kirjoita viestiksi kierroksen ajankohta (pelaajan nimi, pvm ja lähtöaika)

- Liikuntaetuudet (sovellukset, setelit, verkkomaksut) ePassi, Smartum, EazyBreak, Edenred. Sovelluksissa käyttöpaikan nimi on Isoperi Oy, Farmigolf (Hiisi-Golf)

WC-tilat

WC tila on käytettävissä sosiaalitila -rakennuksessa ja Taukotuvalla sen ollessa avoinna. Kentän WC:t ovat toistaiseksi pois käytöstä. 

Ranget

Ranget ovat vielä toistaiseksi suljettu niiden märkyydestä johtuen.

Yleistä

Korjaa jälkesi kentällä ja pelaa sujuvasti muut pelaajat huomioiden

- Huolehdi sopivasta pelinopeudesta. Ihannekierrosaika (9r) on kaksi tuntia neljän pelaajan peliryhmälle. Jos oman peliryhmän pelinopeus on hitaampaa, kuin perässä tulevan peliryhmän sekä edessä olevilla väylillä on tyhjää, perässä tulevan peliryhmän voi päästää ohi

Korjaa pallon putoamisjäljet viheriöillä, divotit väylillä ja laita roskat roskiin

- Varaa jokaiselle pelikierrokselle aika ENNEN kuin lähdet kierrokselle. Noudata varaamaasi lähtöaikaa. Mikäli olet myöhässä / etuajassa toisen kierroksen lähtöaikaan nähden, toiselle kierrokselle ei voi lähteä suoraan ”sopivaan väliin”. Tee muutos itse nexgolfissa tai käy sopimassa mahdollisesta lähtöajan muutoksesta caddiemasterin kanssa.

Tervetuloa avaamaan pelikausi 2024 Farmi-kentälle!