Senioreiden viikkokisa 2017

Seniorien viikkokisat käynnistetään torstaina 1.6.2017. Viikkokisat, joita järjestetään  16 kertaa, pelataan torstaisin vuoroviikoin Farmi- ja Hiisi-kentillä. Parillisilla viikoilla pelit ovat Farmilla ja parittomina Hiisillä. Kisaan voi osallistua koko torstaipäivän. Torstaiaamuisin kello 09:30 ja iltapäivisin kello 17:00 alkaen pyritään varaamaan senioreille muutama lähtö, jotta oppisimme tuntemaan toisemme paremmin ja voisimme vaihtaa mielipiteitä senioritoiminnan kehittämisestä seurassamme. Aamun lähtöihin yritetään sijoittaa yksi kokeneempi seniorigolfari (kummi), joka voi kierroksen aikana pyydettäessä antaa vinkkejä siitä, mitä asioita golfkentällä on syytä huomioida.

Naiset ja miehet kisaavat samassa sarjassa. Viikkokisojen pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Maksimi pelitasoitus on 36. Hiisillä pelitasoitukseen huomioidaan 70% pelaajan tasoituksesta. Hiisillä pelataan kaksi kierrosta eli yhteensä 12 väylää. Farmilla pelataan yksi 9 väylän kierros. Tulospalveluun käytettävän NexGolfin teknisten rajoitteiden vuoksi Hiisin tuloksiin syötetään väylille 13 – 18 suhteutetun tasoituksen mukainen tulos, joka antaa 2 bogeypistettä väylää kohden. Tämä on kaikille sama eikä vaikuta sijoituksiin mitenkään.

Viikkokisan osallistumismaksu on 3 € + greenfee. Viikkokisaan osallistuja saa tuloskorttiinsa leiman ja kaikkien osallistujien on palautettava tuloskorttinsa. Kukin pelaaja saa pelata vain yhden kilpailun pelipäivänä.

Tulokset julkaistaan seuraavan päivän aikana ilmoitustaululla ja Hiisi-Golfin nettisivuilla. Viikon voittaja saa palkinnoksi 20 € lahjakortin Hiisin GolfDaddy-myymälään tai 10 korin pallokortin.

Viikkokisojen aikataulut ovat siis seuraavat:

 

viikkopäivämääräkenttä
221.6.2017Farmi
238.6.2017Hiisi
2415.6.2017Farmi
2522.6.2017Hiisi
jne.  

 

Kokonaiskilpailu
Viikkokisan viisi parasta pelaajaa saavat sijoituspisteitä seuraavasti:

sijoitus

pisteet

1.

10

2.

7

3.

5

4.

3

5.

1


Kauden viimeisen kisan (14.9) jälkeen jokaiselta huomioidaan 10 parasta sijapistettä. Näistä jokaisella 5 parasta Hiisiltä ja 5 parasta Farmilta. Kolmelle parhaalle seniorille järjestetään jokin yllätyspalkinto.

Kauden kokonaisvoittaja saa kiinnityksen Hiisi-Golfin seniorien kiertopalkintoon ja kunnian säilyttää palkintoa seuraavan vuoden ajan. Kolmella kiinnityksellä pelaaja saa palkinnon omakseen.

Vielä muistutuksena, että kaikki vuonna 2017 tai sitä ennen 50 vuotta täyttävät/täyttäneet naiset ja miehet ovat senioreita. Miesseniorien ikäraja alentui tänä vuonna  55 ikävuodesta 50 ikävuoteen.

Peleissämme ei tarvitse kiirehtiä. Otamme pelin rauhallisesti ja nautinnollisesti. Pistebogey antaa anteeksi yksittäiset epäonnistuneet väylät ja peleissä on mahdollisuus parantaa omaa kuntoa pelitaidon ohessa. Toivotaan, että saadaan paljon uusia senioreita toimintaan mukaan!