Äijille voitto Ladyista

14.6.2017

Ladyjen ja Äijien joukkueet kaksintaiston jälkeen
Ladyjen ja Äijien joukkueet kaksintaiston jälkeen

Jokavuotinen Ladyt vs Äijät -kilpailu pelattiin keskiviikkona 14.6.2017 parinarukisana.

Hiisin naiset kutsuivat Hiisin miehet mukaan perinteiseen kaksintaistoon. Kilpailumuotona oli 9 reiän parinarukilpailu Farmi-kentällä, joka siis on pariscramblen ja narukisan yhdistelmä. Pelissä narua sai parin yhteisestä pelitasoituksesta 25 %, mutta tasoitus ei kuitenkaan voinut olla suurempi kuin alhaisemmalla tasoituksella pelaavan pelitasoitus.

Kilpailussa pelasi kuusi kahden hengen joukkuetta. Äijien kaikki kolme joukkuetta pelasivat saman tuloksen 32, samoin kuin yksi Ladyjen joukkue. Ladyjen tulos oli 105 lyöntiä, mikä tarkoitti sitä, että Äijät veivät voiton tuloksella 96 lyöntiä. Kolmena parhaana joukkueena palkittiin kaikki miesten joukkueet pienemmän slopen ansiosta. Äijien joukkueissa pelasivat Mikko Kivi ja Sakari Harjuketo, Janne Sillanpää ja Marko Laakso sekä Jonne Mäkelä ja Marko Rantala. Hiisin Ladyja edustivat Maarit Laakso ja Merja Lagerstam, Marika Civill ja Nina Kivi sekä Annikki Salmi ja Sari Juuti.

Peli eteni iloisissa merkeissä narua välillä mittaillen -  ja syntyipä kentällä yksi "holarikin" Maaritin lyödessä pallon riittävän lähelle kuppia niin, että he onnistuivat narun avulla jatkamaan lyöntiä kuppiin asti. Ennen kaikkea kilpailussa pidettiin hauskaa hyvässä seurassa, rakkaan yhteisen harrastuksen parissa :-)

Onnittelut Äijille upeasta voitosta!