Tunnelmia Hiisin keväiseltä seuramatkalta Pärnuun

12.6.2017
Anna ja Juha kirjoittivat matkakertomuksen Hiisin seuramatkalta 25. - 28.5.2017

Hiisin seuramatka Pärnuun 25.-28.5.207

Hiisigolfin kevätreissu Pärnuun tehtiin aurinkoisessa mutta viileässä kelissä. Kevät Pärnussa oli jo edempänä kuin kotikentillä, puut hiirenkorvilla ja kentät hyvässä kunnossa. Oman bussin kyydissä reissattiin kätevästi Lempäälästä Tallinnaan, sieltä Pärnuun ja aamusella hotellilta suoraan kentille. Laivamatkalla herkuteltiin porukalla seisovassa pöydässä ja tehtiin pelin kannalta tärkeät hankinnat eli Birdie pullot.

Pelit aloitettiin perjantaina Pärnu Bay Golfin metsäisellä kentällä meren rannalla. Ensimmäinen ysi oli tasaista mäntymetsää ja toinen ysi merenrantaa, ja vaikka korkeuseroja ei tarjottu, niin maisemat olivat kauniit ja vaihtelevat. Väylät olivat pitkiä ja merihiekan reunustamia. Hiekasta pystyi pitkälyöntisten onneksi etenemään ihan peruslyönneillä. Aurinko paistoi ja vähän ripsutti vettä, joten sääkin suosi monipuolisesti! Uusi, moderni klubitalo oli ihastuttavasti rannalla ja istuskelimme siellä pelin jälkeen auringosta nauttien.

Lauantaina pelattiin White Beach Golf. Kenttä on rakennettu merenpohjapellolle, ja ainakin näin alkukeväästä pitkät väylät olivat varsin avoimet. Heinät ja raffit eivät varmaankaan vielä olleet ”parhaimmillaan”, mutta vesielementit toivat haastetta ihan riittävästi. Ennen kentälle saapumista kannattaa kerrata vesiestesäännöt! Tällä kentällä nähtiin muutamia todella hienoja mieltä ylentäviä ja joukkuehenkeä nostattavia pitkiä lyöntejä viheriölle. Liekö niiden mahdollisuus houkutellut pari muutakin suomalaisryhmää paikalle. Tosin vastaavasti koettiin myös komeita pallon katoamisia, ja arvaatte miltä se tuntui!

Yöpaikaksi valittu Hotelli Pärnu sijaitsi keskellä kaupunkia, joten kaupasta sai pientä evästä kentälle ja iltasella oli helppo poiketa palauttavalla jos toisellakin. Hotelli oli siisti, huoneet mukavat ja aamupala monipuolinen. Omalta parvekkeelta varmistettiin sääolosuhteet ennen peliin lähtöä. Hyvin valittu kohde!

Pärnun kentät olivat ilahduttavan erilaiset ja tarjosivat mukavat peliolosuhteet sekä edistyneemmille että vähemmän harrastaneille golffareille. Matkassa parasta oli kuitenkin hyvä seura! Rempseät kokeneemmat Hiisiläiset ottivat meidät seuran hiljaiset avosylin mukaansa, ja leikkimieliset kisat edistivät tutustumista porukkaan. Ihan odotellaan, että päästään moikkaamaan tuttuja Farmi-kentälle ja osallistumaan myös muihin seuran tapahtumiin. Lämmin kiitos seuran aktiiveille matkan järjestelyistä!

Hiisiläiset Anna ja Juha

(Mikäli matkalla olleet haluavat jakaa joitain omia kuvia matkalta, voidaan niitä laittaa kuvagalleriaan. Kuvia voi laittaa s-postilla pj(at)hiisi-golf.fi)